IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA SE NADVILA NAD SARAJEVOM: NA AHIRET PRESELIO MLADI POLICAJC KEMAL ALJIĆ…

Na području Općine Ilidža u nedjelju navečer samoubistvo je izvršio pripadnik Federalne uprave policije (FUP).

Preminuli je Kemal Aljić rođen 1993. godine, a radi se o policijskom službeniku iz Sarajeva. Njegovo tijelo pronađeno je u stanu u kojem je živio.

Sinoć se navodno trebao javiti na dužnost, no navodno je u toku noći u svom stanu izvršio samoubistvo. Od tragično nastradalog mladića, brojni prijatelji opraštaju se na Facebook- u piše Crna- Hronika.

Ovo je drugi slučaj suicida koji se desio za vikend u Sarajevu. U večernjim satima, policajac je počinio samoubistvo, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Dženaza će se obaviti u srijedu, 2. 11. 2022. godine u 13:00 sati na Gradskom mezarju Vlakovo.

Čitaj još:   HIT NA MREŽAMA- Žena iskače kroz prozor autobusa, sugrađani ŠOKIRANI: Ovakvo BJEKSTVO od kontrolora karata još niste vidjeli... (foto, video)

Iza nastradalog mladića ostao je otac Adil, majka Amra, brat Mehmed, dedo Šemso, tetka Amela, amidža Merzuk, strina Baisa sa djecom, te porodice: Aljić, Rešidović, Smajić, Lepir, Brljak, Fajić, Nalić, Begić, Alaupović, Ćatić, Hajdarević, Dahić, Bašić, Mujan, Šejto, Džemidžić, Brkić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.

izvor: hajat.ba

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more