IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IZ BEOGRADA MEDIJI JAVILI: Vučić izdao naredbu i podigao “migove 29”… (foto, video)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izdao je danas zvaničnu naredbu… Vučić digao Migove 29 i naredio momentalno uništenje!

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 01- XI- 16: 34… IZ BEOGRADA MEDIJI JAVILI: Vučić izdao naredbu i podigao “migove 29”… (foto, video)

Naredba iz Kabineta Predsjednika Srbije Aleksandra Vučića glasi da sve neprijateljske bespilotne letelice na teritoriji centralne Srbije budu momentalno uništene.

Kako beogradske “Novosti” saznaju, on na ovaj korak odlučio poslije incidenta koji se desio na području iznad Merdara i u okolini Raške, kada su nepoznati dronovi osmatrali kasarne i položaje Vojske Srbije, prenosi B92.

“Nedugo zatim, uočeni objekti napustili su vazdušni prostor centralne Srbije, a da to nisu učinili, bili bi uništeni jer je vrhovni komandant izdao naređenje da se odmah dejstvuje protivvazduhoplovnim oruđem”, pišu režimske “Novosti”.

Čitaj još:   TUGA VELIKA: Deset poginulih u požaru, među njima i petero djece... (foto, video)

U cilju sprečavanja daljih neprijateljskih aktivnosti podignuti su srpski “migovi 29” u akciji praćenja i eventualnog napada na neprijateljske letelice.

Nedugo zatim, uočeni objekti napustili su vazdušni prostor centralne Srbije, a da to nisu učinili, bili bi uništeni jer je vrhovni komandant izdao naređenje da se odmah dejstvuje protivvazduhoplovnim oruđem.

BONUS VIDEO. Srbija ima MIGOVE 29 PANCIR,MISTRALE,TENKOVE! Beograd je superiorniji od nas!

izvor (SB)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more