IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALEKSANDAR Bogdanović: Blizu je kraj grobarskoj koaliciji koja čini sve da satre Crnu Goru…

Grobarskoj koaliciji, koja čini sve da satre Crnu Goru, a koja sada otvoreno uspostavlja diktaturu, kraj je blizu, ocijenio je generalni sekrtetar Demokratske partije socijalista (DPS) Aleksandar Bogdanović a povodom usvajanja izmjena Zakona o predsjedniku.

“Jučerašnji slučaj ustavnog puča, izveden u koordinaciji aktuelne parlamentarne većine, rekao je sve o njihovim namjerama, ali i strahu od izlaska na izbore”, napisao je Bogdanović na Twitter-u.

Prvi novembar 2022. godine, prema njegovim riječima, kulminacija je “bezakonja i urušavanja” sistema čiji kontinuitet teče od 30. avgusta 2020.

“Ovog puta smo, međutim, dobili nikad jasniji odgovor na šta su sve spremni samo kako bi pobjegli od vanrednih izbora, svjesni da poslije toga više nema nikakvih kombinacija i mogućnosti za dalje opstrukcije Crne Gore. Jer, tada ih čeka povratak u opozicione klupe”, dodao je Bogdanović.

Kao da Crnoj Gori nijesu bile dovoljne, navodi on, “dvije najgore vlade u istoriji”, od kojih je jedna, kako kaže, “namjerno opstruirala njen evropski put – već joj treba i treća, sve sa proruskim snagama u njoj”.

Čitaj još:   ZLATKO Vujović: Stiče se utisak da je jedina svrha popisa da se nacionalno prebrojimo... (foto)

“Koliko god svi oni radili da takve uvedu u vlast i posluže Vladu na tacni onima koji danas sprovode najgoru moguću agresiju– to se neće dogoditi. To im obećavamo. Koliko god žele pobjeći, koliko god iz golog straha žele urušiti instituciju Predsjednika Crne Gore , koliko god čine sve kako bi nastavili lakrdiju koja traje dvije godine– moraće na izbore”, jasan je Bogdanović.

Obratio se aktuelnoj koaliciji, poručujući sljedeće.

“Grobarskoj koaliciji, koja čini sve da satre Crnu Goru, a koja sada otvoreno uspostavlja diktaturu, kraj je blizu”, zaključio je Bogdanović.

izvor: gradski.me

Čitaj još:   ALEKSANDAR Bogdanović: IZBOR JE JASAN– ili mrcvarenje ili sanacija...
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more