IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRAVO “Lavice” srušile i Njemačku- idu u Skoplje, pitanje je samo da li sa prve pozicije… (foto, video)

Crnogorske rukometašice visoko lete na startu Evropskog prvenstva- ,,lavice“ su poslije Španije pobijedile i Njemačku (29: 25), ovjerile glavnu rundu, a ukoliko Španija večeras savlada Poljsku sigurno će prenijeti maksimalna četiri boda…

PODGORICA: Svijet, Sport, vijesti, ponedeljak, 07- XI- 19: 54… BRAVO “Lavice” srušile i Njemačku- idu u Skoplje, pitanje je samo da li sa prve pozicije… (foto, video)

Još jedna sjajna partija rukometašica Crne Gore, još jedna velika i važna pobjeda na Evropskom prvenstvu! U grupi D koja se igra u Podgorici, ”lavice” su nakon Španije, preslišale i Njemačku, čak 29:25 u novoj atmosferi za pamćenje!

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore je ostvarila i drugu pobjedu na Evropskom prvenstvu.

“Lavice” su u “Morači” savladale i Njemačku (29: 25) i osigurale plasman u drugu rundu EP.

Naša selekcija bi već večeras, u slučaju da Španija savlada Poljsku, osigurala prvo mjesto i prenijela velika četiri boda u narednu fazu.

Čitaj još:   BORIS Mugoša: Zna se ko se za šta zalaže na našoj političkoj sceni, nikakvi sporazumi neće zamagliti suštinu... (foto)

Đina Jauković je sa devet golova bila najefikasnija, po četiri su postigle Ivona Pavićević, Itana Grbić i Đina Malović, tri Jovanka Radičević i Milena Raičević.

Selektor Njemačke Markus Gaugiš bio je impresioniran ambijentom u ,,Morači“.

– Nije lako boriti se u ovakvoj atrmosferi, kakva se ne gleda svuda u svijetu. Mislim da je to bila jedna od ključnih stvari – naglasio je mladi stručnjak.

Crna Gora posljednji meč u grupi igra u srijedu protiv Poljske, takođe od 18 sati.

izvor iBalkan.net

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Rasim Ljajić, vijesti o umrlima zasjenila sve one o stabilizaciji... (foto)
Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more