IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA PREGOLEMA: NA AHIRET PRESELIO ALI HAMZA DURAKOVIĆ MLADI MOSTARSKI SKAKAČ…

Poznatskom mostarskom bodybuilderu i radnik u Starom gradu Ali Hamzi Duraković  prestalo je da kuca srce u 29. godini života. Od njega su se putem društvenih mreža oprostili brojni prijatelji i poznanici.

ALI HAMZU Durakovića će Mostar, ali i cijela Bosna i Hercegovina pamtiti po herojskom činu kada je u maju ove godine zajedno sa Admirom Gelićem spasio život turisti iz Amerike

“Bio je prijatelj mnogih naših sugrađana. Ostat će upamćeno herojsko djelo spašavanja života turisti iz Amerike u petom mjesecu ove godine koje je Hamza izveo s Admirom Delićem Gumom. Kažu kada spasiš jedan život kao da si spasio cijeli svijet. Dženaza je sutra u 15: 30 u Gradskom groblju Sutina. Mostarci će ga pamtiti kao hrabra čovjeka velika srca”, napisali su na Instagram profilu Mostar forever.

Čitaj još:   SARAJEVO: Uhapšen Senad Basarić, osumnjičeni za ubistvo Irme Fortić, pripadnice Granične policije BiH... (foto)

“Oko moje lijepo, ostavi ti mene. Nek ti je rahmet tvojoj lijepoj, čistoj i neiskvarenoj duši. Obavještavam rodbinu i prijatelje da nas je napustio moj brat Ali Hamza Duraković. Dženaza će se obaviti u četvrtak 10.11.2022 u 15:30 u gradskom groblju Sutina!
Živjet ćeš vječno u mom srcu”, poručio je njegov brat Dženan.

Uzrok smrti još nije poznat.

izvor: vijesti.ba

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

SAMO DA NAM BUDE VEDRO! Očekuje nas fenomenalan NEBESKI SPEKTAKL!!!

Kiša takozvanih Perseida, odnosno meteorskih rojeva, specifična je po meteorima Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more