IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRBIJANSKA košarkašica MILICA Dabović OSVANULA NA PLATFORMI ZA ODRASLE: LAKŠE JE SLIKATI SE GOLA NEGO RADITI NA KIOSKU… (foto)

Bivša srbijanska košarkašica Milica Dabović otvorila je profil na platformi OnlyFans.

Kako otvoreno kaže za srbijanske medije, zarađuje od svojih golišavih fotografija.

Ona je odlukom da otvori svoj profil na OnlyFansu mnoge zaintrigirala. Zbog toga su na društvenim mrežama krenule i mnoge spekulacije i osude.

Međutim, Milica je onda odlučila u jednoj emisiji progovoriti o svemu tome. Otkrila je razloge svoje odluke, prenosi Net.hr.

Košarkašica je otkrila kako je došla do te ideje, a ispričala je i kako se snašla u toj ulozi.

  • Lijepo i skromno za početak. Meni je izgleda to krenulo od ruke. Ja to volim, volim svoje tijelo, vodim računa o prehrani, o svemu. U treningu sam, volim se slikati u kupaćem, volim se pokazati. Ljudi uvijek osuđuju, uvijek im nešto ne odgovara, zato sam prestala stavljati slike na Instagram i prešla sam na OnlyFans– priznala je Milica, prenosi Blic.rs.
  • Jednog dana sam poželjela nešto platiti i nisam imala para, pa sam rekla prijateljici zašto ja ne bih prešla na tu platformu i uzela lovu. Tamo nemam ništa toliko eksplicitno, ništa se više ne vidi nego kada sam u kupaćem kostimu. Neko voli gledati slike, neko želi samo pričati sa mnom, traži pažnju…
Čitaj još:   OVO JE Najpotresnija pjesma koju je otpjevao ŽARKO Laušević: Tamo da putujem, tamo da tugujem... (foto, video)
  • Ne bih previše ugrožavala sebe, ne bih pretjerivala. Nemam ja previše vremena da nekome skidam zvijezde s neba– zaključila je bivša košarkašica.

Ubrzo su nakon ovog Miličinog intervjua počeli su se nizati komentari na društvenim mrežama.

“Pa da, lakše je slikati se gola, nego raditi na kiosku ”, “Baš strašno, zar je ovo primjer mladima?!”, “Strašno, mogla si birati pošteniji način zarade”, samo su neki od komentara.

izvor: hajat.ba

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more