IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA- Svi u “Moraču”: Besplatan ulaz za meč GODINE protiv Litvanije… (foto)

Crnogorski košarkaši sanjaju veliku pobjedu nad Litvanijom, time bi praktično i riješili sve dileme oko putnika na Mundobasket…

PODGORICA: Crna Gora, Sport, vijesti, nedelja, 13- XI- 00: 24… PODGORICA- Svi u “Moraču”: Besplatan ulaz za meč GODINE protiv Litvanije… (foto,)

Muška košarkaška reprezentacija Crne Gore u ponedjeljak će ugostiti Litvaniju u “Morači” u kvalifikacijama za Mundobasket.

“Crveni” bi pobjedom praktično čekirali kartu ka drugom uzastopnom plasmanu a Svjetsko prvenstvo.

Ukoliko slave, a BiH izgubi od Francuske, sve bi bilo gotovo.

“Morača” je praktično neosvojiva tvrđava, to se pokazalo ljetos protiv “trikolora”, a prethodnih dana u fokusu je bio rukometni spektakl, a naša najveća dvorana bila je ispunjena do posljednjeg mjesta, a navijači su položili ispit sa desetkom.

Ono što raduje, jeste da će ulaz u “Moraču” u ponedjeljak biti besplatan.

“Uz vašu podršku padaju velikani. Ulaz je slobodan, a vrata Morače biće otvorene dva sata prije početka meča, od 17 sati”, saopšteno je iz KSCG.

Čitaj još:   DRAMA Nastavnice iz SRBIJE Jasmina se nalazi u karantinu, zaražena koronavirusom iz Kine?! (foto)

Utakmica između Crne Gore i Litvanije zakazana je za ponedjeljak

“Baš bi atmosfera iz meča sa Francuskom mogla da bude presudna za još jedan veliki uspjeh naše košarke. Uz vašu podršku padaju velikani. Ulaz je slobodan, a vrata Morače biće otvorene dva sata prije početka meča, od 17 sati”, navode iz KSCG.

Duel se igra u ponedjeljak od 19 sati.

“Uz vašu podršku padaju velikani. Ulaz je slobodan, a vrata Morače biće otvorene dva sata prije početka meča, od 17 sati”, navodi KSCG.

izvor iBalkan.net/ agencije