IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Prostitutka sa BALKANA ponizila Bekama: Otkrila kakav je u krevetu, počeo je haos u kom ni tužba nije pomogla… (foto, video)

Nakon nekoliko godina ponovo je aktuelna priča o seksualnom životu Dejvida Bekama i jedan skandal koji na Balkanu nije bio previše poznat.

LONDON: Svijet, Crna Hronika, vijesti, utorak, 15- XI- 00: 24… Prostitutka sa BALKANA ponizila Bekama: Otkrila kakav je u krevetu, počeo je haos u kom ni tužba nije pomogla… (foto, video)

Irma Nici, bivša prostitutka koja je navodno rođena u Bosni i Hercegovini, odrasla je u Engleskoj, a proslavila se prije 15 godina…

Ona je tada javno objavila u magazinu „In Touch“ da je spavala sa Dejvidom Bekamom, svjetskom fudbalskom zvijezdom i da je bio prosečan ljubavnik.

„Imali smo seks 15 minuta. Na skali od jedan do deset, kao ljubavniku dala bih mu ocenu 7,5“, kazala je Irma u ispovesti 2010. godine.

Bekam ne samo da je sve demantovao, već je i pokrenuo tužbu protiv američkog magazina. Bivši kapiten Engleske predao je sudu izjavu na pet strana u kojoj odbacuje sve tvrdnje Nici koja je tada imala 26. godina.

David Beckham leaving after training with Tottenham Hotspur London, England – 14.01.11 Mandatory Credit: WENN.com

Detaljno je opisao da je doletio u Njujork u 20.30 prije nego što je dogovorio termin za dubinsku masažu tkiva u hotelskoj sobi do ranih jutarnjih sati.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 12. april 2020. godine

„Kao što je moj običaj kad stignem u hotel na putu pre utakmice, fizioterapeut došao je u moju hotelsku sobu nekoliko sati nakon što sam se prijavio kako bi me izmasirao.

Sećam se da terapeut nije napuštao moju hotelsku sobu do ranog jutra. Pre, za vreme i nakon masaže bio je uz mene moj sigurnosni tim. Nakon što je terapeut otišao, otišao sam da spavam.

Pregledao sam dnevne zapisnike koje je pripremila moja bezedonosna služba koji potvrđuju moja sećanja“, naveo je Bekam.

Odgovorio je na optužbe Nici da je platio 6.000 funti za „trojku“.

„Ne nosim hiljade dolara u gotovini kad putujem. Jedini način da dobijem pristup do 10.000 dolara u gotovini bio je da to dobijem od svog menadžerskog tima. Nisam tražio ni od jednog člana svog menadžerskog tima da mi osigura hiljade dolara gotovine kad sam bio u Njujorku u avgustu 2007. godine.“

Zanimljivo da je izgubio ovaj sudski proces, iako je tražio čak 25 miliona dolara od ovog lista. Čak su i iz magazina kasnije potvrdili da su ove tvrdnje bile lažne, a zvaničnici SAD presudili su da Nici ima pravo slobode govora.

Čitaj još:   Detalji, ilegalne trke smrti, sumnja se da su "letjeli" 150 km na sat... (foto)

BONUS VIDEO The Day Cristiano Ronaldo & David Beckham met

izvor Nova.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more