IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Grupa građana Cetinja: Veleizdajnike neće oburdati ni naši političari ni tuđi ambasadori, oburdaćemo ih mi…

”Pokret IMA NAS kojemu su pristupile i suverenističke partije daje novu nadu– da su i političari kao i građani shvatili da se s onima koje je ulica dovela na vlast može obračunati samo s ulice”

Najavljeni protestni skup u Podgorici sjutra u 20 časova uliva nam nadu da su i političke partije shvatile smisao i karakter naših dosadašnjih poziva za građansku borbu protiv Vučićevih argata koji su prijevarno osvojili vlast da bi se toboš izborili s kriminalom i korupcijom, a onda brutalnom veleizdajničkom akcijom uništili sve svijetle principe koji su obnovljeni 21. maja 2006. godine, saopštila je grupa građana Cetinja.

“Ta ogavna skupina veleizdajnika– krijući se iza demagoških poruka – pretvorila je crnogorske institucije u arene za svoju pravnu hajdučiju po agendi koja je zacrtana u Beogradu, s krajnjim ciljem nestanka Crne Gore i Crnogoraca i svih ostalih kojima je suverena Crna Gora jedini dom.

Naša je zemlja pod okupacijom Vučićevih potrpežnjaka koji mekom silom uspješno sprovode ono što otvorenom okupacijom ne bi mogli uspjeti. Dosad su bili uspješni zahvaljujući razjedinjenosti procrnogorskih partija i iluzuji da se s bjelaško-četničkim izrodima može voditi borba u institucijama koje su pod njihovom kontrolom”, navodi grupa građana.

Čitaj još:   SLOBODAN Raković: VLADIMIR Božović nema zvanje ambasadora, lažno se predstavlja... (foto)

Kako su dodali, pokret IMA NAS kojemu su pristupile i suverenističke partije daje novu nadu – da su i političari kao i građani shvatili da se s onima koje je ulica dovela na vlast može obračunati samo s ulice.

“Zato se vidimo sjutra u Podgorici u 20 časova, na protestu ispred Skupštine u kojoj veleizdajnici gaze Ustav i ruše naš jedini dom! Te veleizdajnike neće oburdati ni naši političari ni tuđi ambasadori. Oburdaćemo ih mi! A u obnovljenoj Crnoj Gori, u obnovljenim institucijama pravde, pravedno će im se suditi za veleizdaju.

Okupimo se svi, neka vide da nas ima i da nas pokoriti ne mogu! Strah je jedino čega se izdajničke kukavice boje. Ulijmo im strah brojnošću i nepokolebljivošću! Nijesmo mi potomci sluga no heroja koji su hiljadu godina znali čuvati zemlju od fukare kakva danas upravlja Crnom Gorom”, navode.

Polazak iz Cetinja je sjutra s poligona u 18 časova.

izvor: aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more