IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS NA DRUMU U HRVATSKOJ: Posvađao se sa suprugom, u toku vožnje povukao ručnu, skupa sa autom sletjeli u kanal… (foto)

Uslijed toga je 44- godišnjakinja izgubila nadzor nad automobilom koji je sletio s ceste u odvodni kanal…

KOPRIVNICA: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, četvrtak 24- XI- 09: 24… UŽAS NA DRUMU U HRVATSKOJ: Posvađao se sa suprugom, u toku vožnje povukao ručnu, skupa sa autom sletjeli u kanal… (foto)

MUŠKARCU (41) koji je kod Koprivnice usred vožnje kao suvozač iznenada potegnuo ručnu supruzi (41), koja je vozila, određen je jednomjesečni istražni zatvor, javlja Danica.hr. Tereti ga se da je počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

“Postoji osnovana sumnja da 41- godišnjak 28. oktobra na putu kraj Koprivnice, kao suputnik u osobnom automobilu kojim je upravljala njegova 44- godišnja vanbračna supruga, tijekom vožnje rukom naglo zategnuo ručnu kočnicu vozila.

Čitaj još:   HITNA DISKVALIFIKACIJA: MARIJE KULIĆ,vrijeđala MRTVE, izbila TUČA, hitno obezbjeđenje reagovalo... (foto i video)

Uslijed toga je 44-godišnjakinja izgubila nadzor nad automobilom koji je sletio s ceste u odvodni kanal. Prihvaćen je prijedlog da se protiv osumnjičenika odredi istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i ponavljanja kaznenih djela”, otkrili su iz Državnog odvjetništva.

Dakle, par se tijekom vožnje posvađao pa je muškarac naglo potegnuo ručnu kočnicu. Motiv svađe ovog časa nije poznat.

izvor Index.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more