IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Ivan Ivanović povrijeđen, emisije otkazane: Voditelj se oglasio zvaničnim saopštenjem… (foto)

Poruke podrške stižu sa svih strana: Ivan Ivanović otkazao sve emisije zbog zdravstvenih problema. Popularni voditelj saopštio je da se njegova emisija „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ do daljeg otkazuje…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, petak 25- XI- 08: 24… Ivan Ivanović povrijeđen, emisije otkazane: Voditelj se oglasio zvaničnim saopštenjem… (foto)

Ivan Ivanović zabrinuo je javnost današnjom objavom na Instagramu. Popularni voditelj saopštio je da se njegova emisija „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ do daljeg otkazuje.

“Ćao svima, samo da vas obavijestim da ove i sljedeće nedjelje neće biti emisije zbog moje povrede. Nadam se oporavku i povratku na ekrane početkom decembra”, napisao je Ivan IVANOVIĆ.

Ivan Ivanović nije želio da otkrije o čemu je tačno riječ, a prijatelji sa popularne društvene mreže poželjeli su mu brz oporavak i uputili poruke podrške.

Čitaj još:   UŽAS: Ubio dvije žene da bi ispunio ‚‚ugovor" sa đavolom i osvoji Mega milion džekpot ... (foto i video)

Da je povređen Ivan Ivanović i to dosta ozbiljno doznalo se po objavi voditelja na „Instagram“ profilu. Naime, autor emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ obavestio je one koji ga prate, samim tim i medije i širu javnost da je doživeo nezgodu zbog koje će morati da otkaže dalje emisije.

– Ćao svima, samo da vas obavestim da ove i sledeće nedelje neće biti emisije, zbog moje povrede. Nadam se oporavku i povratku na ekrane početkom decembra. Pozdrav – napisao je Ivanović kratko.

Iako je poručio da se oseća dobro da je povreda sanirana na vreme te da je sada samo pitanje dana kada će se osetiti dovoljno vitalno da nastavi da radi voditelj je ovom objavom zabrinuo sve svoje fanove, koji su odmah savetima priskočili upomoć.

Povređen Ivan Ivanović okružen je porodicom, što mu mnogo znači. Njegova ćerke Staša i Lola, kako i supruga su uz njega, što je već dovoljno lekovito po voditeljka, koji nestrpljivo čeka da ponovo zasmeje publiku.

Čitaj još:   DALJE ŠAPE OD ADNANA ČIRGIĆA

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more