IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PLJEVLJA: DPS poziva SDT da provjeri poslovanje u Rudniku uglja, Cedisu i EPCG…

Poslanik DPS- a Nikola Rakočević podsjetio je javnost danas da ta partija podnijela krivičnu prijavu protiv odgovornih u rudniku uglja Pljevlja i da im je cilj da skrenu pažnju na ono što su tamo zatekli.

“Molimo vas da u budućem periodu, dio prostora u medijima rezervišite za ove teme jer su one od vitalnog interesa za očuvanje supstance privrede nasše države”, sugerisao je Rakočević novinarima na pres konferenciji.

“Ovaj pres je organizovan sa namjerom da ponovo pozovemo SDT da radi poslove iz svoje nadležnosti i preduzme istražne radnje i u Rudniku uglja i u Cedisu i u Elektroprivredi. Tamo se rade radnje koje ugrožavaju vitalne interese Crne Gore. Sačinićemo više krivičnih prijava protiv odgovornih u tim kompanijama”, kaže Rakočević.

“Ne sa namjerom da bilo koga optužujemo bez osnova niti da prikupljamo političke poene važno je da uputimo javnost na hiljadu i po novih zaposlenih i kreditne aranžmane za plate zaposlenima. To je dovelo do ogromnih gubitaka”, naveo je Rakočević.

Čitaj još:   PLAČU KAO KIŠA, DALILA I DEJAN IZLAZE IZ ZADRUGE: Pokušavali da pobjegnu, sada je sve dogovoreno... (foto i video)

Kompanijama koje sad bilježe minuse i prekomjerno zapošljavaju, dodaje on, to nije bila praksa do 2020. “Te kompanije su bile u poslovnom plusu a sada bilježe minuse”, dodao je Rakočević.

izvor: standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more