IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAVA nesreća na JADRANU: Poginuo muškarac, 10 ozlijeđenih, među njima 9 radnika stranaca iz… (foto)

U SUDARU privatnog automobila i kombi vozila u petak ujutro kod Nadina poginuo je muškarac, a deset osoba je vozilima Hitne medicinske pomoći prevezeno u bolnicu radi pružanja daljnje liječničke pomoći, izvijestila je Policijska uprava iz… 

ZADAR: Hrvatska, Crna Hronika vijesti, petak 25- XI- 13: 24… STRAVA nesreća na JADRANU: Poginuo muškarac, 10 ozlijeđenih, među njima 9 radnika stranaca iz… (foto)

Teška nesreća kod Zadra. Poginuo muškarac, 10 ozlijeđenih, među njima 9 Filipinaca…

U 8.55 na državnoj cesti D- 56, kod mjesta Nadin, sudarili su se osobni automobil i kombi vozilo, oba zadarskih registarskih oznaka, navodi policija dodajući da se provodi očevid.

Kako javlja Radio Zadar HRT- a, u kombiju su bili radnici Filipinci, među kojima je devetero ozlijeđenih. U zadarsku bolnicu dovezeno je deset osoba, svi su pokretni i izvan životne opasnosti, obrada još traje, a ozljede su lakše do srednje teške, neslužbeno se doznaje.

Čitaj još:   UŽAS: POGODILI DŽAMIJU TOPOM...

Kombi se zabio u auto

Prema još uvijek neslužbenim informacijama, osobni automobil u kojem je poginula jedna osoba skretao je za Nadin, kada je kombi koji ga je krenuo pretjecati udario u njega. Oba vozila su išla iz smjera Benkovca prema Zadru.

Od 9.20 navedena dionica ceste je zatvorena za promet koji do daljnjeg teče obilaznim pravcima.

Uskoro opširnije…

izvor Index.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more