IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

U PONEDELJAK novi protest pokreta ”IMA NAS”: Nastavljamo borbu za građansku i evropsku Crnu Goru…

Pokret IMA NAS održaće novi protest u ponedjeljak u 18 časova, na platou ispred Skupštine Crne Gore.

“Poslije drugog i još masovnijeg protesta na kojem smo jasno stavili do znanja da nećemo odustati od ostvarenja naših zahtjeva najavljujemo da će se sljedeći skup održati u ponedjeljak 28. novembra u 18 sati ispred platoa Skupštine Crne Gore…

Za dobrobit cijele države Crne Gore, njenih građanki i građana, deblokade rada institucija, prosperiteta i sustizanja evropskog standarda života u Crnoj Gori, potrebno je što prije izaći na izbore, povući sramne izmjene Zakona o predsjedniku koje predstavljaju svojevrsni ustavni puč i deblokada Ustavnog suda”, navodi se u saopštenju.

Kako dodaju, veliki broj građanki i građana koji je sa njima iz protesta u protest predstavljaju potvrdu ispravnosti njihove borbe i želje za pravim promjenama u Crnoj Gori.

Čitaj još:   Predrag Vušurović: BRAT ABAZ dokazao da može sluganskije, rukavica je bačena evo nas na biljegu...

“Crnoj Gori su potrebno hitni vanredni parlamentarni izbori, potebno je da dobije državno odgovornu Vladu koja će štiti nacionalne interese i raditi u korist građana ove države! Podrži nas i TI u ovoj borbi za očuvanje i tvoje i budućnosti naše Crne Gore!

Zato u ponedjeljka SVI u 18 časova ispred platoa Skupštine Crne Gore da još jednom snažno poručimo IMA NAS i biće nas kako bi ova država konačno prodisala punim plućima! Budi dio rješenja! IMA NAS”, zaključuje se u saopštenju.

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more