IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Časna sestra napustila crkvu, konobariše i želi pjevačku karijeru… (video)

Časna sestra koja je postala pjevačka zvijezda poslije pobjede u italijanskoj verziji tv šoua The Voice objavila je da je napustila crkvu i sada radi kao konobarica u Španiji.

Kristina Skuča šokirala je 2014. na audiciji žiri svojom izvedbom pjesme “No One” Ališe Kiz. Tada je članica žirija bila sada pokojna Rafaela Kara koja je poslije njene izvedbe rekla “Nekoliko minuta nisam mogla da govorim“.

Kristina, porijeklom sa Sicilije, u to vrijeme nalazila se u manastiru u Milanu, a pobjedu je odnijela izvedbom hita “What a Feeling”, naslovne pjesme iz filma “Flashdance”.

Potom je objavila album na kojem je obradila Madoninu pesmu “Like a Virgin”. Ali, osam godina kasnije, Kristina Skuča se u nedjelju pojavila u italijanskom talk šou programu u kojem je objavila da više nije časna sestra.

Odjevena u crveni komplet i visoke potpetice, s pirsingom u nosu i raspuštenom dugom crnom kosom, ova 34-godišnjakinja rekla je “vjerujem da treba da slušamo svoje srce.

Promjena je znak evolucije ali je to često zastrašujuće jer je lakše vezati se za neku sigurnost nego preispitati sebe”.

Čitaj još:   Karantin i epidemija donijeli im posao života i brdo para, sad ne znaju šta će s njima... (foto)

Dodala je da joj je u odluci da napusti crkvu pomogao psiholog ali je rekla i kako nije odbacila vjeru. Ona još uvijek želi da ostvari muzičku karijeru uz zaključak:

“Odlučila sam da slijedim svoje srce bez razmišljanja šta će ljudi reći”.

Otkrila je da sada živi u Španiji gdje radi kao konobarica.

U vrijeme kada je nastupala u showu The Voice u televizijskom studiju podržavale su je njene prijateljice časne sestre, ali je bila pod udarom kritike tradicionalnijeg dijela crkve, naročito u vrijeme kada je objavila obradu pjesme “Like a Virgin”.

“Kristina Scuča je dosegla veliku popularnost, zvali su je iz cijelog svijeta, ali je bila i kritikovana, što ju je dovelo u stanje zbunjenosti. Napuštanje crkve bila je samo njena odluka, poslije čestih nastupa na televiziji vjerovatno je izgubila kompas.

Bila je mlada i pod velikim pritiskom” – izjavio je izvor blizak crkvi.

Čitaj još:   PROLJEĆE KRATKOG DAHA, KIŠA STIŽE, BRŽE NEGO ŠTO STE MISLILI…

izvor: antenam.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more