IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELIKO BRAVO BRILJIRAO NA DAN DRŽAVNOSTI BiH: Jusuf Nurkić, postigao 20 poena u pobjedi “Portlanda” nakon produžetka protiv “New York Nicksa” (foto, video)

Snimka Bosanske Zvijeri iz svlačionice Blazersa na kojoj se njihova prva zvijezda Damian Lillard igra sa svojim 20- mjesečnim sinčićem Damianom Jr je dirljiva i urnebesna…

PORRLAND: Svijet, Sport, Svijet, subota, 26- XI- 09: 44… VELIKO BRAVO BRILJIRAO NA DAN DRŽAVNOSTI BiH: Jusuf Nurkić, postigao 20 poena u pobjedi “Portlanda” nakon produžetka protiv “New York Nicksa” (foto, video)

Jusuf Nurkić ubacio je 20 poena u velikoj pobjedi “Portland Trail Blazersa” koji su nakon produžetka savladali “New York Nickse” 132-129. Bosanskohercegovački reprezentativac  imao je  osam skokova i sedam asistencija, od čega je u produžetku ubacio pet poena.

Najbolji u ekipi “Portlanda” bio je Jerami Grant koji je ostvario rekord karijere ubacivši 44 poena. Izvrstan je bio i Anfernee Simons sa 38 poena.

“Portland” je gostujućom pobjedom u New Yorku prekinuo niz od četiri poraza. Ponovo u njihovom sastavu nije bilo najboljeg igrača Damiana Lillarda koji je ozlijeđen. 

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 28. avgust 2021. godine…

Na Twitteru se pojavila snimka iz svlačionice Blazersa na kojoj se njihova prva zvijezda Damian Lillard igra sa svojim 20-mjesečnim sinčićem Damianom Jr., a onda dolazi Bosanska Zvijer i “otima” mu dijete iz ruku. 

Ali ova Zvijer je dobroćudna, a u kombinaciji s osebujnom frizurom i odijelom koje izgleda kao da ga je nosio dok je farbao kuhinju, stvara prizor koji je istovremeno dirljiv i urnebesan. Na Twitteru su u komentarima fanovi primijetili da djeluje kao onaj čudni ujak kakvog skoro svaka obitelj ima.

izvor (SB)

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more