IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOK SAZNANJE ENGLEZA: Talibani zaradili milione od Mundijala u KATARU! (foto, video)

Značajan kontingent talibanskih lidera živeo je u Dohi, glavnom gradu Katara, od 2013. pa nadalje, gdje su bili uključeni u dugotrajne mirovne pregovore sa američkom vlašću i UN- om. Engleski Telegraf tvrdi da je vlast u KABULU u Avganistanu iznajmljivala ogromne…

LONDON- DOHA: Svijet, Ekonomija, vijesti, nedelja, 27- XI- 20: 24…  ŠOK SAZNANJE ENGLEZA: Talibani zaradili milione od Mundijala u KATARU! (foto, video)

Talibani su zaradili milione od organizacije Mundijala tako što su obezbedili građevinsku opremu za izgradnju stadiona u Kataru, piše engleski Telegraf.

Visoki talibanski zvaničnici koristili su novac koji su dobili za mirovne pregovore za kupovinu, a zatim iznajmljivanje teških mašina za izgradnju stadiona u protekloj deceniji, otkrio je izvor iz talibanskog ureda u Dohi.

Značajan kontingent talibanskih lidera živeo je u Dohi, glavnom gradu Katara, od 2013. pa nadalje, gde su bili uključeni u dugotrajne mirovne pregovore sa američkom vlašću i UN- om.

Čitaj još:   CICVARA: DOBRO I ZDRAVO STARO JELO, gotova za 20 minuta...

– Talibani su uložili velika sredstva u izgradnju stadiona Svetskog prvenstva i turnir je bio “zlatna koka” za njih. Plaćeni su milionima. Neki članovi talibana imali su između šest i deset komada velikih mašina u Dohi i zarađivali su i do 10.000 funti po mašini mJesečno– tvrdi izvor Telegrafa.

BONUS VIDEO: How the T@liban helped build the stadiums for the Qatar World Cup; Million dollars profit!!!

IZVOR Nova.rs