IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STIŽE NAM PRVI SNIJEG UZ PAD TEMPERATURE, PRED NAMA JE HLADNA NEDELJA… (foto)

Danas će biti slabe kiše i susnežice, dok će u brdsko- planinskim predjelima padati snijeg…

SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 27- XI- 08: 24… STIŽE NAM PRVI SNIJEG UZ PAD TEMPERATURE, PRED NAMA JE HLADNA NEDELJA… (foto)

Jutarnja temperatura od 0 do 5 stepeni, a najviša od 4 C…

U Sarajevu jutarnja magla, a zatim je moguća slaba kiša. Temperatura do 6 stepeni C…

U pojedinim dijelovima REGIONA je danas na snazi žuto upozorenje zbog najave snijega/ leda i magle, a to znači da vrijeme može biti potencijalno opasno.

– Vremenske pojave koje su prognozirane nisu neuobičajene, ali je potreban oprez ako planirate aktivnosti koje su izložene meteorološkom riziku. Treba nastaviti sa informisanjem o očekivanim meteorološkim uslovima. Ne preduzimajte nepotrebne rizike- navode iz FRHMZ BiH.

nedjelja 27.11.2022. godine
Tmurno i hladno vrijeme praćeno povremenim padavinama loše će djelovati na raspoloženje većine populacije, a hronični bolesnici i meteoropate imaće izraženije tegobe. Poželjno je umanjiti aktivnosti, te preduzeti mjere zaštite od niskih temperatura. Drugi dio dana će u Hercegovini biti malo ugodniji, usljed djelimičnog razvedravanja, ali i ovdje neuobičajeno hladno za ovaj dio godine, stoga je preporučljivo biti oprezniji prilikom boravka na otvorenom.

Čitaj još:   DPS Budva: Gradu potrebna vlast, koja neće upravljati gradom iz zatvora... (foto, video)

U ponedeljak umjereno do potpuno oblačno i uglavnom suho, samo još na jugu i istoku ponegdhe je i sa slabom kišom ili susnježicom, a na planinama sa slabim snijegom. Vjetar slab, u košavskom području i umjeren, istočni i jugoistočni, a na jugu Hercegovine jak, povremeno i olujni. Najniža temperatura od – 1 i do 3 C , a najviša od 4 do 7 stepeni C.

U utorak umjereno oblačno i uglavnom suho, samo u Кrajini oblačno i tmurno, povremeno sa slabom kišom ili rosuljom, još ujutru ponegde na istoku sa slabim padavinama. Vjetar slab i umjeren, u košavskom području jak, povremeno i olujni, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od – 1 do 3 C, najviša od 5 do 8 stepeni C.

Za srijedu se prognozira jače naoblačenje sa kišom u južnim i istočnim krajevima, na planinama sa slabim snijegom. Vjetar slab i umjeren, u košavskom području jak, povremeno i olujni, istočni i jugoistočni.

Najniža temperatura od – 1 do 3 C, a najviša od 5 do 8 stepeni C.

IZVOR iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more