IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Ferhat DINOŠA: Stara– nova većina od početka radi za vojvodu Mandića…

”Možda je došlo vrijeme da vojvoda potpuno oslobodi Crnu Goru”

Predsjednik Nacionalne albanske unije Ferhat Dinoša je reagujući na današnju izjavu potpredsjednika SNP- a i ministra zdravlja Dragoslava Šćekića koji je kazao da bi trebalo rekonstruisati Vladu koja je pala i u nju uvesti DF i Demokrate, ocijenio da ih ne čudi prijedlog Šćekića jer zna da se, otkad je nastala stara – nova većina, Crna Gora sve više udaljava od Zapada i približava Istoku, te da bi bilo jabolje da premijer bude Andrija Mandić.

“Potpredsjednik Socijalističke narodne partije(SNP) i ministar u Vladi Crne Gore Dragoslav Šćekić , u svoje i u ime svog predsjednika partije i potpredsjednika tehničke vlade Vladimira Jokovića, izjavio je danas da postojeća vlada treba da se rekonstruiše, tako što bi u nju ušle Demokrate i Demokratski front(DF). Dodao je da on lično smatra da bi Miodrag Lekić trebalo da bude zajednički kandidat stare– nove većine”, rekao je Dinoša .

Čitaj još:   KAKVA I KOJA IRONIJA ŽIVOTA- Andrija MANDIĆ: Ne smijemo dopustiti da se tama nacizma i fašizma vrati... (foto)

Prema njegovim riječima njih u NUA ne čudi prijedlog Šćekića jer zna da se, otkad je nastala stara -nova većina, Crna Gora sve više udaljava od Zapada i približava Istoku.

“Samo se ne slažemo, ako smijemo reći, s njegovim kandidatom za premijera. Smatramo da postojeću vladu najbolje može da rekonstruiše Andrija Mandić. U stvari, stara – nova većina je od početka trebalo da krene s njim. Jer, sve što ona radi od početka, radi za vojvodu. Možda je došlo vrijeme da vojvoda potpuno oslobodi Crnu Goru. I da blagodeti te slobode uživaju i predstavnici manjinskih partija koji zarad svojih stolica nikako da “prelome u glavu” da izađu iz postojeće vlade i ustupe mjesta onima koji to više zaslužuju, još predvođeni aktuelnim tehničkim i tehničarskim premijerom Dritanom Abazovićem“, zaključio je Dinoša.

izvor: aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more