IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽASI U DOHI: Vanja Milinković- Savić umalo “udavio” Džaku- evo kako se Srbija oprostila od Mundijala u Kataru… (foto, video)

GDE SI POŠAO CRNI DŽAKA? Vanja umalo udavio albanskog fudbalera rođenog na Kosovu, puno tenzija bilo je za vrijeme i nakon meča između Srbije i Švajcarske na svjetskom prvenstvu…

DOHA: Svijet, Sport, vijesti, subota, 03- XII- 09- 24… UŽASI U DOHI: Vanja Milinković- Savić, umalo “udavio” Džaku- evo kako se Srbija oprostila od Mundijala u Kataru… (foto, video)

Švajcarci su se na kraju radovali jer su pobijedili 3: 2 i prošli u osminu finala, a meč su obilježili sukobi sropskih igrača sa Granitom Džakom.

Usledio je konflikt, a kapitena Sajdžija je za vrat uhvatio naš čuvar mreže i ponosa, Vanja Milinković Savić.

U jednom momentu došlo je do čestog konflikta u blizini gola Srbije, a golman Vanja Milinković Savić počeo je da “davi” Džaku.

Kao i na prošlom prvenstvu, reprezentativci Švajcarske, koji imaju korene sa Kosova i Metohije, Granit DŽaka i Đerdan Šaćiri su imali poseban izliv strasti na stadionu u DOHI…

Čitaj još:   HAOS Krivična prijava protiv Sergeja Trifunovića...

U jednom momentu DŽaka je ušao u sukob sa Nikolom Milenkoviće, posle čega ga je defanzivac iz Srbgijer odgurnuo.

Usledio je konflikt, a kapitena popularnih “SAJDŽIJA” je za vrat uhvatio čuvar mreže Srbije i ponosa, Vanja Milinković Savić.

Ipak, situacij se ubrzo smirila i meč je nekako okončan uz čak 11 žutih kartona.

izvor agencije aa