IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Gubitnici sletjeli u Beograd- Fudbaleri nisu rekli ni riječ po dolasku u Srbiju… (foto/ video)

Fudbaleri Srbije sleteli su u Beograd u 16 časova, sa zakašnjenjem od više od sat vremena, jer je kasnio polazak aviona iz Dohe.

Sačekao ih je i mali broj navijača na aerodromu, sa zanimljivim orlom, transparentima da su najbolji i jednim posvećenom Dušanu Vlahoviću.

Selektor Dragan Stojković samo je mahnuo po dolasku u Beograd i ponovio da će se obratiti naciji u ponedeljak od 14 časova.

Tada bi u Kući fudbala u Staroj Pazovi trebalo da analizira neuspjeh i ispadanje sa Mundijala sa samo jednim bodom, dovoljnim za poslednje mjesto u grupi G.

Fudbaleri reprezentacije Srbije vratili su se u Beograd nakon debakla na Svetskom prvenstvu u Kataru, ali „orlovi“ nisu u kompletnom sastavu došli kući ali i „orlovi“ su zanijemeli po dolasku u Beograd…

Čitaj još:   STRAVIČNA TRAGEDIJA: Poginuo legendarni Kobi Brajant... (foto)

Odmah po završetku nastupa na Mundijalu tim su napustili Marko Grujić, Nikola Milenković, Luka Jović, Darko Lazović, Predrag Rajković i Filip Đuričić. Njima su klubovi organizovali posebne letove, kako bi se što prije priključili trenažnom procesu svojih ekipa.

izvor: nova.rs

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

GRK KOJI JE IZBACIO NOLETA: Sebi rekao MRTAV SAM, otac ga spasao SIGURNE SMRTI

OVO JE Životna priča tenisera Stefanos Cicipasa 19- godišnjaka je Read more