IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Cetinjaninu određeno zadržavanje zbog napada na Milana Kneževića PIPUNA ispred Aerodroma PODGORICA…

I.G se sumnjiči da je verbalno, a zatim i fizički pokušao da napadne Kneževića ispred zgrade Aerodroma Podgorica. Prema navodima Knaževića u napadu su učestvovale tri osobe.

“U pratnji vozača i jednog člana obezbjeđenja došao sam na aerodrom da sačekam suprugu koja je doputovala iz Beograda. Na parkingu, dok sam sjedio u automobilu, prišao je jedan mladić iz automobila cetinjskih registracija i počeo sa salvom uvreda i negativnih komentara na moj račun.

Mladić koga nikad u životu vidio nisam niti imao kontakt s njim, nakon verbalnog napada na mene, spustio sam staklo i pitao ga kakav je problem, a on je nastavio da me vrijeđa”, rekao je Knežević novinarima ispred CB Podgorica.

Kazao je da su njegov vozač i on procijenili da može doći do fizičkog kontakta i da može biti fizički ugrožen.

Čitaj još:   CRNA GORA: Uhapšen i peti učesnik, Kaluđerović učestvovao u premlaćivanju mladića iz BiH u Baru- povrijeđeni maloljetnik iz Sarajeva biće operisan danas... (foto)

“Imajući u vidu da sam juče na Fejsbuku dobio prijetnju da je prava sreća što sam sam još uvijek živ jer sam neprijatelj Crne Gore i zbog toga što sam na raznim portalima targetiran kao neprijatelj Crne Gore i saradnik raznih službi, moj vozač je reagovao pravovremeno i zaustavio je fizički napad na mene i ja mu se zahvaljujem, jer ne znam kako se to moglo završiti”, naveo je Knežević.

izvor: standard.me

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more