IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Grupa građana CETINJA: Nećemo dozvoliti da nas gaze Knežević, Abazović i ostale prodane Vučićeve sluge…

Njihovo obraćanje prenosimo u cjelosti:

Dužni smo istaći da mi nikome ne prijetimo nego samo upozoravamo da nećemo dozvoliti da nas gaze Milan Knežević, Dritan Abazović i ostale prodane Vučićeve sluge.

Kako smo i rekli, pošteni sudije i tužioci zadnja su linija institucionalne odbrane države i časti građana.

To se potvrdilo i u ovome slučaju. A poltrone na vlasti upozoravamo da ćemo znati sebe braniti sami kad nam državne institucije ne budu pružale odbranu.

Umjesto da se pokrije ušima nakon što su ga kamere predstavile kao beskrupuloznoga lažova i bandita koji se služi silom koju mu obezbjeđuje funkcija i službena gorila – kad već ne umije ljudski da se izvini za neljudski postupak – Knežević traži zaštitu od tobožnje prijetnje grupe cetinjskih građana.

Niko bolje od njega nije pokazao kakvo nam dobro Abazović nudi ulaskom u Vučićev Otvoreni Balkan: šikaniranje građana, opstrukciju izbora, brutalnu zloupotrebu službenog položaja radi uklanjanja političkih i ideoloških protivnika…

Čitaj još:   Uoči lokalnih izbora: Vlada CRNE GORE isplatila POLICAJCIMA novac za angažman 5. SEPTEMBAR...

Cetinjani u tome “svetu” mogu imati mjesto samo ako prihvate da budu Filip Adžić, koji je prije svih mogao imati informaciju da su “napadači” na Milana Kneževića zapravo žrtve Milana Kneževića. Ne treba nama Otvoreni Balkan da bismo uz ličnu kartu išli u Srbiju, BiH, Albaniju, Kosovo, Makedoniju. To i sad možemo. Nama treba da na ličnu kartu ulazimo u EU. A Otvoreni Balkan Abazoviću treba da bez carine u Crnu Goru uvozi drogu, cigare i velikosrpstvo.

Pitamo tužilaštvo đe im je ažurnost da postupe po zakonu i privedu Kneževića zbog brutalnoga napada na naše sugrađane Gardaševiće?! Ako Kneževića štiti poslanički imunitet, što je to što štiti njegovoga gorilu?

izvor: standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more