IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SP “Katar 2022”- Englezi nisu popili ovoliko alkohola od kovid izolacije: Cifra posle poraza od Francuza nestvarna… (foto)

Engleski navijači utehu od poraza u četvrtfinalu Mundijala našli su u alkoholu, piše Jutarnji list.

Englezi su juče spremali veliku „feštu” kako bi proslavili prolaz u polufinale turnira u Kataru, ali su im planove promenili favoriti porazom od Francuske od 2:1.

Ipak, 30.000 pabova širom zemlje „udavilo“ je svoje tuge sa ukupno 350 miliona funti popilo tokom četvrtfinalnog meča, prema istraživačkoj firmi GlobalData.

Kafići i klubovi širom zemlje otvorili su svoja vrata za nokaut utakmicu, a prodaja piva je skočila za 50 odsto na dan sa najvećim prometom od decembra 2019.– prije pandemije korona virusa.

Oko 23 miliona Engleza gledalo je Francusku, najveću TV sportsku publiku od prošlogodišnjeg finala Eura 2020, gde je 31 milion video da su Tri lava izgubila od Italije na penale.

Čitaj još:   Poznato zbog čega je Jusuf Nurkić oštro reagovao na provokacije navijača Indiane... (foto, video)

Britansko udruženje za pivo i pabove saopštilo je da ih je početak u 19 časova podstakao da ranije napune svoje pabove i ostanu duže.

Do povećanja prodaje u pabovima došlo je uprkos tome što je fanovima savetovano da izbegavaju vožnju i umesto toga pešače do svojih pabova.

Posebne projekcije utakmice širom zemlje takođe su bile prepune.

izvor: danas.rs

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

GRK KOJI JE IZBACIO NOLETA: Sebi rekao MRTAV SAM, otac ga spasao SIGURNE SMRTI

OVO JE Životna priča tenisera Stefanos Cicipasa 19- godišnjaka je Read more