IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RIMSKI MASAKR: Muškarac ubio tri žene na skupu stanara u Rimu- ‘Vikao je da će sve pobiti i počeo pucati'… (foto, video)

Lućana Corba, potpredsjednica komiteta, bila je u kafiću u okrugu Fidene, piše italijanski list La Republika. Ona je rekla da je napadač ušao u bar u nedelju vičući „Sve ću vas pobiti” prije nego što je zapucao iz pištolja…

RIM: Svijet, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 12- XII- 22- 10: 21… RIMSKI MASAKR: Muškarac ubio tri žene na skupu stanara u Rimu- ‘Vikao je da će sve pobiti i počeo pucati'… (foto, video)

PRIJATELJICA ĐORĐE MELONI JEDNA OD UBIJENIH U RIMSKOM MASAKRU: Premijerka Italije se oprostila potresnim riječima…

Jednostavno je ušao u prostoriju, zatvorio vrata i povikao ‘sve ću vas pobiti’, zatim počeo pucati, prenijela je talijanska novinska agencija Ansa izjavu jednog očevica…

Tri su žene ubijene u nedjelju kada je na sastanku stanara jednog stambenog bloka u Rimu muškarac izvukao pištolj i otvorio vatru, izvijestili su u nedjelju talijanski mediji.

Čitaj još:   PRODAJU DJEVOJČICE OD 12 GODINA: "Trgovci ljudima su i naši poznanici, partneri i rođaci kojima vjerujemo... (foto)

U izvješćima stoji da je 57-godišnji muškarac priveden nakon pucnjave koja se dogodila u baru u četvrti Fidene gdje se održavao sastanak.

– Jednostavno je ušao u prostoriju, zatvorio vrata i povikao ‘sve ću vas pobiti’, a zatim je počeo pucati – prenijela je talijanska novinska agencija Ansa izjavu jednog očevica.

Osumnjičenik je lokalni stanovnik koji je vodio niz sporova s udrugom stanara, rekao je drugi svjedok za Rai News.

Policija zvanično ne komentariše motive osumnjičenog, inače se navodi da napad nema političku pozadinu.

BONUS VIDEO: Lite condominiale a Roma finisce in tragedia con 3 morti e 4 feriti: i primi video dal luogo…

izvor (24ur)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more