IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALEKSANDAR Bogdanović: IMA NAS i ima da uvaže građanski glas Crne Gore, jer odstupiti nećemo… (foto, video)

“Sve što smo govorili tokom dosadašnjih protesta ispostavilo se kao tačno, dobijajući potvrdu i u stavovima Evropske unije proteklih dana”, kazao je Bogdanović…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, nedelja, 18- XII- 20: 34… ALEKSANDAR Bogdanović: IMA NAS i ima da uvaže građanski glas Crne Gore, jer odstupiti nećemo… (foto, video)

IMA NAS i ima da uvaže građanski glas Crne Gore, jer odstupiti nećemo dok svaki naš cilj ne bude ispunjen, poručio je večeras generalni sekretar DPS-a Aleksandar Bogdanović.

“Sve što smo govorili tokom dosadašnjih protesta ispostavilo se kao tačno, dobijajući potvrdu i u stavovima Evropske unije proteklih dana”, kazao je Bogdanović.

Iz tog razloga, istakao je on, ima nas i “nastavljamo sa našom građanskom borbom dok ne bude ispunjen svaki od sljedećih ciljeva”.

“Zaštita Ustava Crne Gore kao temelja na kojem počiva i naša država i sve njene institucije. Odupiranje destruktivnim uticajima trećih strana koje preko svojih eksponenata u Crnoj Gori žele da zaustave svaku mogućnost nastavka puta naše države ka Evropskoj uniji.

Čitaj još:   ALEKSANDAR Bogdanović: DF uspio da stavi pod kontrolu ostatak parlamentarne većine, PALE MASKE navodnih ”boraca za integracije”...

Odustajanje od Otvorenog Balkana kao porazne alternative evropskom putu Crne Gore. Zaustavljanje urušavanja države od strane vlasti koju podržava 2,8 odsto građana Crne Gore. Raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, na kojima će građani izabrati legitimnu vlast”, naveo je Bogdanović ciljeve čije ispunjenje traže.

Ima nas i svojim su potpisom iza naše inicijative stale desetine hiljada građana Crne Gore, poručuje Bogdanović.

“IMA NAS i iz protesta u protest na ulicama okupljamo destetine hiljada građana Crne Gore. IMA NAS i ima da uvaže građanski glas Crne Gore, jer odstupiti nećemo dok svaki naš cilj ne bude ispunjen. IMA NAS, za građansku Crnu Goru, kao dio Evrope, a ne zatvorenog Balkana”, naveo je generalni sekretar DPS-a na Tviteru.

Čitaj još:   Glumac, Aleksandar Bogdanović, stradao na pješačkom prijelazu: Život mu je ugrožen...

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more