IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MISTERIOZNA SMRT POŠTARA MILOŠA: POLICIJA PREGLEDA SNIMKE VIDEONADZORA I VJEŠTAČI MOBITEL…

Uprava policije Crne Gore saopćila je da se utvrđuju okolnosti pod kojima je stradao Miloš Stamatović (25).

Policija pregleda snimke sa videonadzora i vještači sadržaj mobilnog telefona stradalog poštara Miloša Stamatovića (25) kako bi utvrdili uzrok njegove smrti.

Inspektori to rade po nalogu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, odakle su saopćili te informacije.

– U Višem državnom tužilaštvu u Podgorici formiran je predmet povodom pronalaska tijela muškarca M. S, te je povodom navedenog događaja, nakon što je 20. 12. 2022. godine, policija obavijestila dežurnog tužioca u ovom tužilaštvu da je mjestu Botun iz rijeke izvučeno tijelo muškarca, dežurni tužilac izašao na lice mjesta, izvršio uviđaj u prisustvu vještaka medicinske struke– obducenta – odgovorila je portalu Pobjeda rukovoditeljka i portparolka podgoričkog Višeg tužilaštva, tužiteljka Lepa Medenica.

– Tokom izviđaja, a u cilju utvrđivanja svih činjenica od značaja za rasvjetljavanje ovog događaja, preduzimaju se sve neophodne mjere i radnje, kako izuzimanje videomaterijala sa nadzornih kamera po pravcu kretanja, tako i vještačenje sadržine njegovog telefona, kao i prikupljanje obavještenja od većeg broja lica. Nakon prikupljenih svih podataka i dokaza, tužilaštvo će donijeti odluku u predmetu – zaključila je Medenica za Pobjedu.

Čitaj još:   DAMIR Šehović: Jasna poruka iz SAD, nema mjesta u vlasti za antievropske snage... (foto)

Tijelo nesretnog Stamatovića pronađeno je jučer u Botunu. Njegov nestanak u subotu su prijavele kolege iz Pošte Crne Gore, pošto se nije vratio da razduži smjenu.

On je na teren krenuo sa 15.000 eura, koliko je i trebalo da podijeli penzionerskih naknada.

Ubrzo poslije nestanka u Botunu je pronađeno vozilo kojim je mladić prevozio novac.

U vozilu je uočeno između 2.000 i 3.000 eura, a crnogorski portal Press sinoć je objavio da je mladić navodno nađen sa vezanim rukama.

I iz Uprave police je saopćeno da, u saradnji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici preduzimaju mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja uzroka smrti Stamatovića.

Prema njihovim riječima, na licu mjesta je državni tužilac Višeg državnog tužilaštva u Podgorici izvršio uviđaj u prisustvu patologa, poslije čega je tijelo upućeno na obdukciju.

– Obdukcioni nalaz će biti upućen državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji rukovodi izviđajem. U toku su dalje policijsko– tužilačke mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti pod kojim je nastupila smrt M. S.– kazali su iz policije.

Čitaj još:   POLICIJA VRŠI UVIĐAJ: Maja Berović, se oglasila nakon što su izrešetali njen kombi, "NE ZNAM KO BI TO MOGAO DA BUDE..." (foto)

izvor: hajat.ba

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more