IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POTRESNA OBJAVA POSVEĆENA MLADOM POŠTARU Milošu- DIGLA REGION NA NOGE: OČI I USTA ZALIJEPLJENA TRAKOM na obali Morače… (foto)

Vijest o pronađenom tijelu nestalog poštara iz Danilovgrada, Miloša Stamatovića (25), potresla je cijeli region, nakon što je crnogorska policija juče saopštila da je tijelo Miloša Stamatovića pronađeno sa vezanim rukama na obali rijeke Morače u naselju Botun.

Posebno je potresna činjenica da je Miloš imao samo 25 godina, te da je cijeli život bio pred njim. Mnogi ljudi na društvenim mrežama se putem objava opraštaju od mladog poštara.

Jedna poruka je, naime, posebno privukla pažnju svima, a objavio je izvijesni mladić po imenu Nikola Grdinić iz Podgorice.

Nikola je na svom Facebook profilu objavio fotografiju Miloša Stamatovića, a u opisu objave napisao je stihove zbog kojih niko nije ostao ravnodušan.

“Nisu tebi, mladiću, vezane ruke.

Nego nama.

A i oči.

Usta zalepljena trakom.

I nema nas.

Jer da nas ima, zbog tebe bismo na ulici bili.

Crna i gora.”

Objava je do trenutka objavljivanja ovog teksta podijeljena 286 puta, a ispunjena je komentarima utučenih korisnika, koji ne mogu da vjeruju kakva je sudbina snašla mladog momka.

Podsjetimo, Danilovgrađanin Miloš Stamatović (25) koji je radio kao poštar u Podgorici, nestao je u subotu 17. decembra, oko 6.30 sati na teritoriji glavnog grada.

Njegov automobil pronađen je u Botunu, nedaleko od korita rijeke Morače.

Čitaj još:   DANAS Crna Gora slavi Dan državnosti...

On je na teren krenuo sa 15.000 eura, koliko je i trebalo da podijeli penzionerskih naknada. Na društvenim mrežama odmah je podijeljen apel za pomoć u potrazi za Stamatovićem.

Iz Uprave policije rečeno je da su Stamatovićev nestanak prijavile kolege, nakon što se nije vratio da razduži smjenu.

Nakon toga, objavljeno je da je tijelo Miloša Stamatovića pronađeno sa vezanim rukama na obali rijeke Morače, dok je u vozilu, u kojem je prethodno mladić prevozio novac, pronađeno između 2.000 i 3.000 eura, dok se ostatak novca aktivno traži.

Tada je uočeno je da su ruke na Miloševom tijelu bile vezane sa prednje strane i to je činjenica ili detalj, koji ukazuje na mogućnost da je smrt nastupila nasilno, odnosno da je moguće da je u pitanju ubistvo, što policija provjerava.

  • Postoji određeni niz tragova, koje je policija pribavila na licu mjesta. Pronađen je automobil, prikupljaju se obavještenja i rasvetljavaju okolnosti nestanka nastradalog sa krajnjim ciljem da se utvrdi da li je smrt nastupila kao posljedica nasilja ili nečeg drugog – rekao je izvor iz policije.

Za sada, zbog niza nepoznatih stvari, policija tretira slučaj kao smrt koju je potrebno rasvijetliti, imajući u vidu okolnost da je tijelo pronađeno sa zavezanim rukama.

Čitaj još:   PANIKA U CENTRU BEOGRADA: Pronađene bombe i municija kod crkve Svetog Marka...

Nakon nestanka, Stamatovića su neke njegove kolege – poštari u nedjelju tražili nizvodno pored korita rijeke Morače.

Za pretragu su tada angažovani i čamci, a sa kolegama iz Pošte, uz službenike policije, Miloša su tražili i njegovi sugrađani iz Danilovgrada.

izvor: hajat.ba

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more