IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BIVŠA ČLANICA ‘PINK PANTERA’ O MIRNESI- MIKI: Nadam se da je nikada neće uhvatiti, promjena ličnog opisa je samo FILMSKA PRIČA… (foto, video)

Najozloglašeniji Pink Panter na svijetu, jedina žena koja je pobjegla iz Grčkog zatvora, višestruka zatvorska povratnica, Olivera Ćirković govorila je o MIKI- Mirnesi Bešlić iz Busovače, koja je osumnjičena da je ukrala milion eura iz firme u Njemačkoj i za kojom je raspisana Interpolova potjernica...

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika vijesti, subota, 07: 01- 2023, 10: 54… BIVŠA ČLANICA ‘PINK PANTERA’ O MIRNESI- MIKI: Nadam se da je nikada neće uhvatiti, promjena ličnog opisa je samo FILMSKA PRIČA… (foto, video)

Kako Olivera kaže, razlika između njih dvije ne postoji, jer “obje su uzele od moćnika kojih ima samo 10 posto, a upravljaju i zlatarama, bankama, osiguranjima”…

– Sve je to isti sistem, ja sam uzimala od zlatara, ona je od firme, ali to je sve isti sistem. To su isti ljudi, 10 posto ljudi koji drže banke, zlatare, osiguranja i slično. Oni su pravi pljačkaši i ko god uzme od njih, svaka čast– istakla je Ćirković.

Olivera, kao žena koja je uspjela da pobjegne iz najčuvanijeg Grčkog zatvora, i to na motoru, a uhapšena je tako što je pronađena u stanu kako leži na zlatu i parama, za Mirnesu kaže da je carica.

– Bravo MIKI ili Mirnesa! Svaka čast, uživaj i sakrij se samo dobro. Mirnesa je uzela nekoj firmi u Njemačkoj novac, firmi koja ima osiguranje.

Znači nema oštećenih osoba, samo je Mirnesa prevarila taj sistem koji vara sve te naše nesretne ljudi, koji godinama rade tamo i lome kičme da bi zaradili malo više para. Prema tome, Mirnesa carice, želim joj da živi sretno i dugo, te da sve te pare potroši na sebe i svoje drage– poručila je ova Pink Panterka.

Čitaj još:   BRAVO: Elzan Bibić, osvojio bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu za mladje seniore u Švedskoj...

Kako kaže, za nju nije bila raspisana nagrada, jer je upitanju bijeg iz zatvora.

– Ja sam tražana i izdata je crvena potjernica zbog bijega iz zatvora. Nema novca u igri, ali i Grčka kao zemlja ne praktikuje novčane nagrade. To praktikuju zemlje koje su ozbiljne sa jakim sistemima, kao što je Njemačka. Gdje osiguranje radi posao kako treba– kazala je Ćirković.

Iako je, moglo bi se reći, živjela filmski život, zlato, novac, bijeg iz zatvora i slično, kaže da i u kriminalu postoje granice. Osvrnula se i na natpise da je Mirnesa promijenila lični opis.

– Promjena ličnog opisa su filmske priče. Niko ko se bavi kriminalom takve stvari ne radi, može ona na početku da stavi naočale, periku ali ništa više od toga, da se prave estetske i hirurške operacije. To je smiješno. To ne rade ni ozbiljni kriminalci u narkokartelima. Takve stvari se dešavaju samo u filmovima. Mirnesa će ostati lijepa i nadam se da je niko nikad neće naći– kazala je Ćirković za Avaz.

Dodala je i to da nije imala razloga da se krije u Srbiji, kada “uspješno” odradi posao.

– Meni je posao išao dobro (smijeh). U kriminalu koji sam ja izvršavala ili uspiješ ili padneš, nema između, ako uradiš ono što si naumio ti nosiš taj novac i ideš u svoju zemlju ili gdje hoćeš. Jedino kada sam se ja krila jeste kada sam pobjegla iz zatvora, otišla sam u Srbiju da se sakrijem– zaključila je ova ozloglašena Pink Panterka, koja je uspjela da nadmudri Grčki sistem.

Čitaj još:   Putinovi ‘vojnici’ Vučić i Dodik od sebe prave žrtve: Sistemski proizvode sukob na Balkanu... (foto, video)

BONUS VIDEO: “Avaz” u Busovači: Ovo je ulica u kojoj je živjela Mirnesa koju traži pola Evrope

izvor Hayat.ba

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more