IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA- Na Badnje jutro: Pucali iz čega su stigli kod Milenijuma, hvale se na Instagramu, policija i tužilaštvo istražuje slučaj… (foto, video)

Grupa mladića, po saznanjima medija iz Zagoriča, šenlučila je za Badnje jutro Podgoricom, pa se video kompilacijom na društvenoj mreži Instagram pohvalio Boban Bošković…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika vijesti, subota, 07: 01- 2023, 00: 54… PODGORICA- Na Badnje jutro: Pucali iz čega su stigli kod Milenijuma, hvale se na Instagramu, policija i tužilaštvo istražuje slučaj… (foto, video)

Na snimku se vidi da pucaju iz automobila u pokretu, iz više vrsta oružja na različitim lokacijama, čak i u samom centru grada kod mosta Milenijum!

Čitalac koji nam je proslijedio snimak pita se da li će iko reagovati na ovakvo ponašanje?! 

Poslali smo baš takvo pitanje policiji. Odgovore čekamo. Ako je snimak koji je Bošković objavio na instagramu vjerodostojan, a ne montiran radi prikupljanja lajkova, onda policiji neće biti teško da procesuira počinioce ovog krivičnog djela.

Čitaj još:   Niču nove proruske republike u Ukrajini, Zelenski poručuje: Neće im to proći... (foto, video) 

Ovim povodom se ubrzo nakon objavljivanja snimka u medijima oglasila Uprava polocije.

“Povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama i u medijima, gdje grupa mladića puca u vazduh, policijsko tužilačke aktivnosti su već u toku u cilju utvrđivanja okolnosti događaja, identifikacije i preduzimanja zakonom predviđenih radnji prema licima sa pomenutog snimka”, kazali su kratko iz Uparve policije.

BONUS VIDEO: Šenlučenje kroz Podgoricu…

izvor Standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more