IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS: Glasali smo za budžet, ne za spomenik Amfilohiju… (foto)

„Glasali smo za budžet u cjelini koji smo ujedno i sami predložili i koji je dobio jednoglasnu podršku i koji na najbolji način reflektuje socijalnu i razvojnu politiku DPS- a u opštini Kolašin“…

KOLAŠIN: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 10: 01- 2023, 00: 14… DPS: Glasali smo za budžet, ne za spomenik Amfilohiju… (foto)

“Sve drugo su zlonamjerne interpretacije”

Povodom zabune koja je nastala u javnosti nakon izjave predsjednika opštine Kolašin Vladimira Martinovića, koristimo priliku da obavijestimo javnost o činjenicama koje su pratile navedeni slučaj, saopštili su iz DPS Kolašin.

Naime, kako su kazali, prijedlog budžeta za tekuću godinu pripremilo je opštinsko rukovodstvo na čelu sa Demokratskom partijom socijalista i predvođeno tadašnjom predsjednicom opštine Martom Šćepanović. 

„Budući da je na izborima 23. oktobra došlo do promjene vlasti, te da je u decembru izabran novi predsjednik opštine, on se ujedno i pojavio kao ovlašćeni predlagač akta – u konkretnom slučaju budžeta za 2023. godinu. Martinović je kao predlagač iskoristio svoje pravo amandmanskog djelovanja i uvrstio u prijedlog budžeta i prijedlog da se Amfilohiju Radoviću podigne spomenik u Kolašinu“, naveli su iz DPS Kolašin. 

Čitaj još:   DPS: DRAGAN Krapović obrukao državu CRNU GORU, otkazivanje sastanka, još jedna potvrda antievropskog karaktera Vlade MILOJKA Spajića... (foto)

Ističu da odbornici Demokratske partije socijalista za taj amandman nijesu glasali. 

„Glasali smo za budžet u cjelini koji smo ujedno i sami predložili i koji je dobio jednoglasnu podršku i koji na najbolji način reflektuje socijalnu i razvojnu politiku DPS- a u opštini Kolašin. To je sva istina o navedenom slučaju, sve drugo su zlonamjerne interpretacije“. (Autor M portal)

IZVOR M portal.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more