IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GENOCID KAO AFRODIZIJAK: Razuzdani velikosrpski pastuvi u pohodu na Banjaluku… (foto)

Propala Vlada kontroverznog premijera Dritana Abazovića već mjesecima se održava na aparatima u tehničkom mandatu dok država rapidno tone u društveno- politički haos. To ipak ne sprječava pojedine ministre da prave skandale po Regionu i ispoljavaju svoju privrženost genocidnoj svetosavskoj ideologiji.

Ministar finansija Aleksandar Damjanović i ministar pravde Marko Kovač, prekaljeni svetosavski djelatnici, prisustvovali su u neđelju svečanoj akademiji povodom neustavnog Dana genocidne paradržavne tvorevine Republike Srpske koja je održana u Banjaluci.

Damjanović i Kovač na proslavi dana genocida

Osim crnogorskih ministara iz SNP-a, svečanosti su prisustvovali zvaničnici iz Srbije i ambasador Rusije u BiH Igor Kalabuhov, a tom prilikom predsjednik RS Milorad Dodik, kao poštovalac genocida koji je počinjen na teritoriji entiteta kojim gazduje odlikovao je ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Prisustvo Damjanovića i Kovača proslavi neustavnog dana RS, ne bi trebalo da iznenadi nikoga ko je iole upućen u dešavanja na političkoj sceni u Crnoj Gori. To je samo još jedna u nizu potvrda velikosrpskog političkog trenda koji je doživio metastazu u Crnoj Gori.

Damjanović i Kovač kao osvjedočeni svetosavci sigurno su uživali na proslavi neustavnog dana paradržavne, genocidne tvorevine.

Doduše, Damjanović je dan kasnije uspio čak i da objasni kako na proslavi nije bio kao ministar iz Vlade Crne Gore već privatno, što zapravo samo pojačava njegovu ličnu iskrenost u poštovanju dana koji je apsolutno diskriminatoran prema nesrpskom stanovništvu u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini.

Kovač za koga se smatra da je po vokaciji morončina, se čak ponosio i kazao da mu je čast što je prisustvovao neustavnom danu glorifikacije genocida. Što se tiče propale vlade, ona se ogradila od ministara, ističući da ih ”nije delegirala”.

S obzirom da je na čelu vlade moralna olupina i patološki lažov kontroverzni Dritan Abazović, sve ovo treba uzeti sa ozbiljnom dozom rezerve.

Osnivači Republike Srpske

Podsjetimo, Republika Srpska nije genocidna tek u realizaciji, organizovanju i sprovođenju sistematskog mučenja i masakriranja Bošnjaka, ona je u samoj ideji, osmišljena kao instrument podjele BiH i pripojenja dijela teritorija Republici Srbiji.

Čitaj još:   Grobari pozvali cio stadion da skandira "Vučiću, pederu" (foto, video)

Cijeli vojni i politički vrh ovog entiteta pravosnažno je osuđen za genocid – Radovan Karadžić, Ratko Mladić, Momčilo Krajišnik, Biljana Plavšić, Radislav Krstić, Drago Nikolić, Zdravko Tolimir, Ljubiša Beara, Milorad Trbić, Radomir Vuković i Vujadin Popović.

Međutim, to nije smetalo ministrima da se provedu u Banjaluci, jer po svemu sudeći, za velikosrBske političare  nema boljeg stimulansa, odnosno afrodizijaka od slavljenja genocida i tvorevina povezanih sa njim.

Nakon proslave neustavnog Dana genocidne paradržavne tvorevine, društvenim mrežama počela je da kruži fotografija ministara Damjanovića i Kovača u društvu salonskog veljesrbina, promotera dobrog štimunga u svim ”srpskim zemljama”, poznatog po umjetničkom imenu Dajko.

Kako Kovač i Damjanović vide svijet oko sebe: Studentkinje iz Banjaluke igraju uz onu čuvenu Veseli se srBski rode”

Fotografija je navodno nastala u noćnom provodu u Banjaluci, a na njoj se vide Kovač i Damjanović, koji već naloženi genocidnim vajbom sa proslave neustavnog Dana RS, ispijaju vino u društvu čuvenog štimung-majstora Dajka.

Po društvenim mrežama proširile su se spekulacije da su ministri Kovač i Damjanović potpuno preuzeli matricu ponašanja njihovog kontroverznog premijera, poznatog po tome što funkciju koristi za, kako sam Abazović formuliše– ”barenje riba”.

Kako tvrde korisnici društvenih mreža, crnogorski ministri i njihova hostesa Dajko, izmamili su uzdahe mnogih studentkinja Stomatološkog fakulteta u Banjaluci. Takođe, trio Kovač – Damjanović – Dajko bez daha je ostavio i studentkinje Poljoprivrednog i Šumarskog fakulteta u ovom gradu.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Amela Terzić, rekla"sudbonosno da i to sa...

Crnogorski ministri i njihova hostesa time su dokazali da je za velikosrbe genocid neprevaziđen afrodizijak!

Takođe treba pomenuti da su u Banjaluci na proslavi dana genocidne tvorevine bili i predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević zvani Šubara i i poslanik Demokratskog fronta Budimir Aleksić.

Kovačević i Aleksić su funkcioneri neočetničke Nove srpske demokratije, a važe za ekstremne srbonaciste. Stoga nije ni čudo što nijesu bili u provodu sa Kovačem, Damjanovićem i Dajkom, već su se odlučili za tvrdokorniju verziju i vjerovatno završili u kafani ”Kod Ratka Mladića” na masnoj gibanici i ljutoj šljivi.

Šubara i Budimir na proslavi povodom Dana genocidne tvorevine

autor: B.Knežević

izvor: aktuelno.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more