IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MIRKO Stanić: Najveći skandal to što “prevarant” poput DRITANA Abazovića, odlučuje o bilo čemu u Crnoj Gori… (foto)

Funkcioner Socijaldemokratske partije (SDP) Mirko Stanić u osvrtu na televizijsko gostovanje premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 12: 01- 2023, 16: 24… MIRKO Stanić: Najveći skandal to što “prevarant” poput DRITANA Abazovića, odlučuje o bilo čemu u Crnoj Gori… (foto)

Najveći skandal za crnogorsku političku scenu je što je prevarant poput Abazovića ikad dospio u situaciju da odlučuje o bilo čemu u našoj zemlji, ocijenio je funkcioner Socijaldemokratske partije (SDP) Mirko Stanić u osvrtu na televizijsko gostovanje premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića.

Stanić je uporedio izjave Abazovića a povodom prisustva ministara Kovača i Damjanovića proslavi neustavnog obilježavanja “Dana RS”.

“Juče “pravo na stav”, danas “skandal Kovača i Damjanovića koji su uzeli 200 eura iz džepa građana”…. Najveći skandal za crnogorsku političku scenu je što je prevarant poput Abazovića ikad dospio u situaciju da odlučuje o bilo čemu u našoj zemlji”, objavio je Stanić na Twitter- u…

Čitaj još:   PLJEVLJA: USLED JAKIH SNIJEŽNIH PADAVINA, DANAS UČENICI NE IDU U ŠKOLU... (foto)

izvor Gradski.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more