IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Srbija raspisala POTJERNICU za Gočajem iz GUSINJA: Osumnjičen da je u Beogradu ubio djevojku…

Gusinjanin Jetmir Gočaj (24) osumnjičen je za ubistvo Ivane Krivokapić (26) u Beogradu 23. decembra 2022. godine i zan njim je danas raspisana međunarodna potjernica, saopštilo je Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Terete ga da je dvadesetšestogodišnjakinju ubio iz niskih pobuda – ljubomore, za šta je zaprijećena kazna od najmanje 10 godina robije do doživotnog zatvora.

U njihovom saopštenju piše da su Gočaja identifikovali nakon intenzivnog operativnog rada Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i Trećeg odeljenja Uprave kriminalističke policije, Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

„U pitanju je državljanin Crne Gore Jetmir G. (24). Nakon što je policija danas dostavila krivičnu prijavu uz dokazni materijal, Više javno tužilaštvo u Beogradu donijelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv Jetmira G. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teško ubistvo iz niskih pobuda (ljubomore), za koje je zaprijećena kazna od najmanje 10 godina ili doživotni zatvor.

Tužilaštvo je predložilo sudu da Jetmiru G. odredi pritvor i da naloži raspisivanje potjernice za njim“, piše u saopštenju.

Čitaj još:   BRITANSKI Obavještajci i novi izvještaj s ratišta: Zastrašujući gubici elitnih ruskih jedinica, dramatično stanje... (foto, video)

Oni dodaju da Gočaja sumnjiče da je 23. decembra 2022. godine između 00.37 i 5.30 časova ubio Krivokapićevu, sa kojom je bio u emotivnoj vezi.

„On je navedenog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari gdje je boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu. Onda je krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije“, piše u saopštenju.

Gočaj je nakon što je pronađeno beživotno tijelo dvadesetšestogodišnjakinje, na društvenim mrežama objavljivao njihove zajedničke fotografije.

Iz beogradskog tužilaštva nijesu saopštili da li je Gočaj prešao granicu sa Crnom Gorom, niti da li su od kolega iz Crne Gore tražili njegovo hapšenje.

izvor: standard.me

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   Otkriveno kako je došlo do udesa autobus sa državljanima Srbije: Među povrijeđenima djeca i odrasli, u AUTOBUSU BILO 49 LJUDI... (foto)
Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more