IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Ko će glumiti DŽEJA? PAZARAC Amar ili ROŽAJAC Denis? (foto, video)

U filmu će autori prikazati Džejovo detinjstvo i period kada je bio u domu za nezbrinutu decu.

Denis Murić i Amar Ćorović glavni su konkurenti da igraju pevača Džeja Ramadanovskog u novom filmu “Nedelja”.

Amar Čorović je rođen i rastao u Novom Pazaru iza sebe ima velik broj uspješnih uloga. Dok je Denis Murić rođen 1999. u Zvečanu, počeo je da glumi sa 13 godina, a njegova porodica je došla iz Rožaja.

U filmu će autori prikazati Džejovo detinjstvo i period kada je bio u domu za nezbrinutu decu. Odlučili su da glavnu ulogu igra nepoznati romski dečak, koga će da izaberu na kastingu, ali u kasnijim godinama će ta odgovornost pripasti Denisu ili Amaru, saznaje Kurir.

Denis je u svijet glume zakoračio kao dijete u filmovima “Ničije dijete” i “Enklava”. Mladog naturščika već tada vidjeli su kao nasljednika Slavka Štimca, što je opravdao filmom “Zlatni dečko”, kad je nagrađen gran- prijem za najboljeg glumca na Filmskim susretima u Nišu.

BONUS VIDEO: Mirza Selimović – Gde ću sad moja ružo

Čitaj još:   MISTERIOZNA SMRT NEDŽIBA KAČARA! Družio se sa Bogoljubom Karićem...

Za ulogu Džeja sigurno ga je preporučila uloga Rame u filmu i seriji “Toma”. Nakon što je završio glumu u klasi profesora Dragana Petrovića Peleta, mladi i perspektivni glumac Amar Ćorović počeo je da gradi karijeru u mnogim pozorišnim predstavama, ali i pred kamerom. Svoj doprinos dao je serijama “Tajne vinove loze” i “Složna braća: Next Đeneration”.

Džej Ramadanovski je za života stekao mnogo prijatelja, a među najbližima su mu bili Miodrag Mića Sovtić i njegova supruga Anica Dobra.

BONUS VIDEO: Dzej Ramadanovski- Nedelja, Ugasila si me, Niz rIJeku Života…

Nažalost, pokojni pjevač nije uspio da ostvari jednu od svojih najvećih želja – da napiše knjigu “Bela žena”, a potom i da snimi film, u kom bi glavnu ulogu imala Anica, u koju je cijeli Dorćol bio zaljubljen.

Film o njegovom životu sada će konačno biti snimljen, a nosi naslov po njegovom najvećem hitu “Nedelja”

izvor: kurir.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more