IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALEKSANDRA Vuković: Skorojevićka skupina neće uspjeti da natruni odnos između muslimana i pravoslavaca…

”Ovo njihovo šovinističko posijelo i pinkovska ”pevanija” ući će u antologiju beščašća, gluposti i ograničenosti (ogorčenosti) duha”, objavila je Vuković na Twitter- u….

Neiživljena skorojevićka skupina neće uspjeti da natruni sveti odnos prijateljstva između muslimana i pravoslavaca u Crnoj Gori, poručila je poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) Aleksandra Vuković povodom ponašanja prvog čovjeka Nikšića Marka Kovačevića na dočeku Pravoslavne Nove godine.

“Nacionalisti i sluge, beskičmena moralna sitnež, neće uspjeti u namjeri da obrukaju Nikšić i Crnu Goru. Ovo njihovo šovinističko posijelo i pinkovska “pevanija” ući će u antologiju beščašća, gluposti i ograničenosti (ogorčenosti) duha”, objavila je Vuković na Twitter- u.

Navodi da “nijesu hrišćani”

“Neiživljena skorojevićka skupina neće uspjeti da natruni sveti odnos prijateljstva između muslimana i pravoslavaca u Crnoj Gori. Nikad i niđe! Nek je vječna građanska Crna Gora”, poručila je poslanica DPS.

Čitaj još:   ALEKSANDRA Vuković: Čista jedinica iz vladanja državom...

izvor: aktuelno.me

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   ALEKSANDRA Vuković: Cetinje je moralo da bude ispoštovano, ali JAKOV Milatović će svakako snositi posljedice zbog svoje odluke... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more