IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Skandalozna je količina neznanja ministra pravde- MINISTRE, MORATE PONOVITI GRADIVO…

Zbog ukidanja rješenja o penzionisanju sutkinje Svetlane Vujanović, ministar pravde u tehničkom mandatu se obrušio na Upravni sud.

Ministre, morate ponoviti gradivo. Zato Vas podsjećam na tumačenje koje sam dala u oktobru 2020. Pročitajte, polako bez žurbe, možda nešto i naučite. – poručila je Vuksanović-Stanković na Tviteru.

Ko malo zna, brz je na jeziku (stara izreka). Skandalozna je količina neznanja ministra pravde, kazala je poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović-Stanković.

Podsjećamo, odluka Upravnog suda da poništi odluku Sudskog savjeta iz avgusta 2021. godine, na osnovu koje je penzionisana sutkinja Vrhovnog suda Svetlana Vujanović, izazvala je žestoku reakcijuMarka Kovača, ministra pravde u tehničkom mandatu, koji je saopštio da treba preispitati ,,odgovornost nosilaca svih pravosudnih funkcija“.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Prepadnuto tužilaštvo radi po nalogu Abazovića i srpskih obavještajnih službi...

Ministre, morate ponoviti gradivo. Zato Vas podsjećam na tumačenje koje sam dala u oktobru 2020. Pročitajte, polako bez žurbe, možda nešto i naučite. – poručila je Vuksanović-Stanković na Tviteru.

izvor: analitika.me

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   Kosanica kod Pljevalja bila je najhladnija u Crnoj Gori: NA BALKANU JE TO PRAVI FENOMEN- usred AVGUSTA osvanula u MINUSU! (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more