IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Rožajci PORUČILI četniku Kovačeviću: ”Ova generacija spava na jedno oko!”

“Pošto smo javno prozvani od strane četničkog vojvode, predsjednika opštine Nikšić, Marka Kovačevića, evo i mi da se obratimo njemu:

“Gospodine” Marko, Rožajci su kroz vjekove bili uvijek gostoprimljiv i human narod, Rožaje je čaršija koja je vazda poštovala svog komšiju pravoslavca i odgovorno tvrdimo da nikad niti jedan pravoslavac nije bio ugrožen u našem gradu zato sto nije naše vjere.

Raspitajte se malo, pošto više provodite vremena na društvenim mrežama nego kao prvi čovjek jedne opštine. Raspitajte se ko je pomogao da se izgradi crkva Ružica u Rožajama. Niko nije opravdao niti jedne sekunde incident koji se desio na našem stadionu, to dokazuje i naše saopštenje na oficijalnoj stranici.

Mi nismo zatrovani mržnjom, to nas naša vjera ne uči, mi itekako volimo svoje ali isto tako poštujemo tuđe. Ne poštujemo one koljače i ratne huškače koji su bili “heroji” ali samo nad nevinim stanovništvom, isti ti ljudi koje vi veličate i oponašate, vidjeli smo vas i ranije sa istom tom koljačkom kapom.

Čitaj još:   SJENICA: Pešter pod opsadom, traži se ubica…

Vaše radovanje u pripitom stanju, uz “pjesmu”– “Leleču Turci kukaju bule”, iako ste predsjednik svih građana Nikšića, ma koje god vjere bili, govori o vašoj ličnosti.

I za kraj, Marko Kovačević i njemu slični neka zapamte, OVA GENERACIJA SPAVA NA JEDNO OKO!”

G04!

GAZIJE

Navijači FK Ibar, Rožaje

izvor: sandzakdanas.me

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   BOMBARDOVAN TV toranj u Kijevu: Poginulo pet osoba, obratio se Zelenski, "Historija se ponavlja", snimci napada... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more