IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAMA U BIH: Branko, bacio tri bombe na kafić i uperio zolju na isti… (foto)

Iz Policijske uprave saopštili da je policija postupala po prijavi, da se ispred ugostiteljskog objekta nalazi nepoznati muškarac koji je u pravcu navedenog objekta bacio tri ručne bombe i da isti rasklapa ručni bacač zolju…

BOSANSKI ŠANAC: BiH, Crna Hrvatska, vijesti, srijeda, 18: 01- 2023, 21: 24… DRAMA U BIH: Branko, bacio tri bombe na kafić i uperio zolju na isti… (foto)

Branko S. (49) iz Bosanskog Šamca uhapšen je jer je u pravcu jednog kafića u ovom mjestu bacio tri ručne bombe i rasklopio ručni bacač zolju.

Iz Policijske uprave Bijeljine saopćili su da je policija u Bosanskom Šamcu juče postupala po prijavi, da se ispred ugostiteljskog objekta u Pisarima kod Bosanskog Šamca, nalazi nepoznati muškarac koji je u pravcu navedenog objekta bacio tri ručne bombe i da isti rasklapa ručni bacač zolju.

Čitaj još:   OPREZ, KORONA VREBA IZ ZAJEDNIČKIH TOALETA: Dr Nestorović "ljudi su ugroženi u bolnicama na radnom mjestu... (foto)

– Policijski službenici su po primljenoj prijavi odmah izašli na mjesto događaja gdje su zatekli osobu koju su identifikovali i utvrdili da se radi o B.S. iz Pisara.

Od strane policije je uhapšen- navode iz policije i dodaju da je u ovom inicidentu nastupila materijalna šteta, dok povrijeđenih osoba nije bilo.

Navode da su na tri lokacije u Pisarima i Bosanskom Šamcu pretresene prostorije koje koristi B.S.

IZVOR Faktor.ba

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more