IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JAKUB SULJOVIĆ NOVI PREDSEDNIK FK JOŠANICA

Održana je izborna skupština u Fk Jošanica gde je izvršena verifikacija novih mandata članova skupštine i izbor predsednika kluba, upravnog odbora, sportskog direktora, generalnog sekretara kluba, kao i ostalih funkcija u klubu.

Skupština FK Jošanice je jednoglasno poklonila poverenje i dala saglasnost da novi predsednik bude Jakub Suljović.

Novi predsednik kluba Suljovic je predlozio da novi članovi uprave kluba budu : Almir Šaćirović– potpredsednik, Faris Glogić– potpredsednik, Elmedin Marukić– generalni sekretar, Edis Ibrahimović– sportski direktor i Edin Ferizović– sekretar stručnog štaba.

Pre pocetka nove sezone proširit ce se i upravni odbor kojeg će činiti sportski radnici, sponzori i prijatelji kluba i svi oni kojima je Josanica u srcu Jedini i primarni cilj novog rukovodstva zajedno sa trenerom Aldinom Grudijeljcem će imati da Josanica bude ponovo član Srpske lige

Primarni ciljevi ce biti da se obnovi i pojaca saradnja sa FK Novi Pazar “Mlađi pespektivni igraci iz škole fudbala starijeg superligasa ce imati sansu da pokazu svoje umece i da budu na kaljenje dok ne stasaju i budu spremni da se stave na raspolaganju prvom timu” rekao je novi predsednik Jakub Suljović

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Najteža bitka u bližoj istoriji grada...

Takođe je rekao da ga raduje odlična saradnja sa starijim bratskim klubom Novim Pazarom a posebno ističe nesebicnu podrsku grada i Sportskog saveza. Nova uprava nece sedeti skrštenih ruku vec ce tokom zimske pauze traziti adekvatna pojacanja koja ce zadovoljiti ambicije da se Josanica ekspresno vrati u Srpsku ligu.

Jedno od najvecih pojacanja je kako kaze Suljović i povratak povređenog Sadina Smajovića u trenažni proces koji ce pojacati konkurenciju u napadu, pa ce trener Gurdijeljac imati slatke muke kada bude prozivka 4. februara i poceti pripreme ovog kluba za novu sezonu.

“Mi u upravi radimo trenutno na sređivanju prostorija kluba u Novopazarskoj banji kao i na uređivanju tribina na našem stadionu jer očekujemo veliku podrsku navijača i publike u prolecnom delu sezone.

Takođe ćemo se pobrinuti da fudbaleri imaju optimalne uslove kako za rad tako i za odigravanje prvenstvenih utakmica ” rekao je Suljovic ekskluzivno za Sportski žurnal

Čitaj još:   ŽOC ispalio Srbina pa doveo, Amerikanca: Obradović, vjeruje da ovim rešava sve probleme FENERA... (foto)

Tekst i fotografije – Senko Župljanin Novi Pazar

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more