IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA: Nakon SENADA KALAČA i suvozač iz udesa u tunelu Lokve, ANEL CIKOTIĆ podlegao povredama…

U Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) u Podgorici povredama je podlegao Anel Cikotić iz Berana, koji je bio suvozač u udesu u tunelu Lokve, između Berana i Rožaja, potvrđeno je iz Uprave policije.

– Na odjeljenju Intenzivne njege preminuo je Anel Cikotić (1989), koji je u KBC primljen 6.januara 2023. godine sa povredama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći- saopšteno je Portalu Analitika.

U udesu koji se u tunelu Lokve dogodio 05. janura, poginuo je Senad Kalac (29) iz Rožaja, koji je bio za volanom drugog automobila.

Po rješenju Osnovnog suda iz Berana u pritvoru se nalazi Adnan Cikotić (31), koji je vozio automobil u kojem je bio i njegov brat, koji je danas podlegao povredama.

Još nema informacije iz Višeg državnog tužilaštva da li je protiv nekoga sa snimaka koji su kružili društvenim mrežama nakon tog udesa, pokrenuo postupak po službenoj dužnosti.

Čitaj još:   ADUTI su svi kod Danske: "LAVICE" treba protiv domaćina u Herningu, da igraju srcem, onim CRNOGORSKIM... (foto, video)

Na snimcima se, naime vidi kako jedan broj lica nasrće na zdravstvene radnike i policajce navodno zbog toga što hitna pomoć iz Berana nije htjela da preveze povrijeđeno lice.

Iz Ministarstva zdravlja su odmah osudili širenje uznemirujućih snimaka i pozvali da se poštuje obrazloženje Zavoda za hitnu medicinsku pomoć u kojem je objašnjeno da je kod jedne osobe na licu mjesta konstatovana smrt, i da se, poštujući zakon, stradalo lice moralo ostaviti na mjestu nesreće zbog uviđaja.

izvor: pobjeda.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more