IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRUTALNA LIKVIDACIJA U LJUBLJANI: U pucnjavi ubijeni dovofi se u vezu sa nestalom drogom Kavačkog klana, napadač u bijegu, policija…

Prema nezvaničnim informacijama, ubijen je Igor Mančić, koji je navodno imao nerašćene račune sa slovenačkom ćelijom Kavačkog klana.

Mančić se prema pisanju medija 2019. godine dovodi u vezu sa razbojništvom u mjestu Okroglu pri Nakl kada je iz kuće porodice Čikojević ukradena droga vrijedna 1.5 miliona eura. Razbojništvo je organizovao izvjesni Željko Tešanović zajedno sa Danijelom Božićem i Davidom Šolajom.

Samo par mjeseci nakon krađe droge na Mančića je pucano, ali je on tad bio naoružan pa je uzvratio vatru.

U Ljubljani ubijen je 34-godišnji muškarac, a policija još uvijek traga za počiniteljem, javljaju slovenski mediji. Ubica je visok oko 170 centimetara, obučen je u tamnu odjeću te je maskiran. S mjesta događaja u ljubljanskom Viču pješice je pobjegao prema Rožnoj dolini.

Policija je na mjestu zločina pronašla veću količinu novca. Ubijeni 34-godišnjak iz Ljubljane nije bio slučajna meta jer je na njega pucano još u travnju 2020. godine.

Čitaj još:   Carinski službenik nije vjerovao svojim očima: Skinuo prsluk putniku, a onda je uslijedio haos... (foto)

Tada je bio naoružan i uzvratio je. Kako je na konferenciji za novinare rekla predstavnica za odnose s javnošću Aleksandra Golec, policija je jučer oko 15 sati obaviještena o incidentu na području Viča u kojem je jedna osoba ozlijeđena.

Policija je na licu mjesta zatekla teško ozlijeđenog muškarca, koji je od zadobivenih teških ozljeda ubrzo preminuo na mjestu. Muškarac je ozlijeđen vatrenim oružjem, objavila je Policijska uprava Ljubljana.

Prema izjavama očevidaca, žrtva je navodno upucana ispred maloljetnog djeteta koje je sjedilo na stražnjem sjedalu. Ustrijeljena žrtva ležala je nasred ulice, dok je maskirani počinitelj navodno dugo čekao žrtvu na ulici. Kako neslužbeno doznaje Večer, ubijeni je bio u sukobu sa slovenskim dijelom Kavaškog klana.

izvor: Večer.com

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

DOLIJAO BAHATI VOZAČ BIJELOG LAMBORGINIJA: Pauk krenuo da mu digne auto…

Bahati vozač skupocenog automobila marke "lamborgini hurakan" parkirao je sinoć Read more