IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Vučićeva lavovska borba protiv FLAŠE… (foto, video)

Aleksandru Vučiću nimalo nije lako u poslednje vreme. Nagomilani problemi, loša situacija “ekonomskog tigra”, sukob sa zapadnim partnerima i pritisak u vezi sa reševanjem pitanja Kosova sve to prilično utiču na svakodnevni život predsjednika, ali i na njegove motoričke sposobnosti…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 25: 01- 2023, 00: 24… Vučićeva lavovska borba protiv FLAŠE… (foto, video)

Njemačko- francuski predlog u vezi rešavanja pitanja Kosova je toliko nepovoljan po Srbiju da gotovo svakome zadrhti ruka pri samoj pomisli da se tako nešto potpiše.

Ruka je zadrhtala i predsjedniku Aleksandru Vučiću koji se prilično namučio i to sa, verovali ili ne- flašom!

Na društvenim mrežama se širi video snimak sa konferencije za medije predsjednika, a dok je novinarka postavljala pitanje u vezi sa predloženim sporazumom rešavanja pitanja KiM, Vučić je pokušao da otvori flašicu sa vodom, ali flašica je na kraju izvojevala pobjedu.

Čitaj još:   ATOMSKA PEČURKA NA GRANICI SA SRBIJOM: Svi misle na NAJGORE... (foto)

Sam Vučić je ostao začuđen otporom flaše, pa je brzo odustao.

Kao da mu kosmos govori da je otpor prema njemu neizbežan. Zli jezici bi rekli da predsjednik nema snage da otvori flašu, ali svi oni koji su upoznati sa svakodnevnim stresom koji podnosi, znaju da je u pitanju samo trenutna nemoć, usled umora i teskobe kojim je izložen.

“Tvrd je orah voćka čudnovata”… Basna dana: Vuk i flaša…

izvor Direktno.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more