IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAGINJA Vuksanović- Stanković o predlogu BRANKE Bošnjak: OANA Popa nije mađioničar, a kandidati za sudije zečevi da ih izvlačimo iz šešira… (foto)

”Nisu kandidati za sudije zečevi da ih izvlačimo iz šešira, a g-đa Popa nije mađioničar, već ambasadorka EU i zna se što joj je u opisu posla”

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 26: 01- 2023, 10: 04… DRAGINJA Vuksanović- Stanković o predlogu BRANKE Bošnjak: OANA Popa nije mađioničar, a kandidati za sudije zečevi da ih izvlačimo iz šešira… (foto)

Nisu kandidati za sudije zečevi da ih izvlačimo iz šešira, a gospođa Oana Kristina Popa nije mađioničar, kazala je poslanica SDP-a, Draginja Vuksanović Stanković reagujući na predlog potpredsjednice Skupštine Branke Bošnjak o modelu izbora sudija Ustavnog suda.

“Zamolila bih uvaženu koleginicu Bošnjak da nam više ništa ne pojašnjava, jer ništa nije opasnije od izrečene gluposti koja se ponavlja. Nisu kandidati za sudije zečevi da ih izvlačimo iz šešira, a g-đa Popa nije mađioničar, već ambasadorka EU i zna se što joj je u opisu posla”, navela je Vuksanović Stanković na Tviteru.

Čitaj još:   VIC DANA: Kod Muja na vratima Jehovini svjedoci, zbunio ih jednom rečenicom… (foto)

Poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) draginja Vuksanović Stanković kazala je da šefica Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori Oana Kristina “nije mađioničar” i da se zna što joj je u opisu posla.

Vuksanović Stanković komentarisala je obrazloženje predloga modela potpredsjednice Skupštine i funkcionerke Pokreta za promjene (PzP) Branke Bošnjak kako da se dođe do nedostajućih sudija Ustavnog suda.

Bošnjak smatra da bi, ako njen predlog prođe, Popa trebala da izvlači imena sudija Ustavnog suda

“Zamolila bih uvaženu koleginicu Bošnjak da nam više ništa ne pojašnjava, jer ništa nije opasnije od izrečene gluposti koja se ponavlja. Nisu kandidati za sudije zečevi da ih izvlačimo iz šešira, a g-đa Popa nije mađioničar, već ambasadorka EU i zna se što joj je u opisu posla”, napisala je Vuksanović Stanković na Tviteru.

izvor CdM.me

Čitaj još:   ISTANBUL: Hiljade plivača, preplivalo Bosfor iz Azije u Europu... (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more