IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IVAN Vuković: Umjesto što cirkusantski napada Glavni grad, DRITAN Abazović, bi trebalo da sprema odbranu jer mu ide krivična prijava… (foto)

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović je najavio da će podnijeti krivičnu prijavu protiv Glavnog grada, kako je rekao, nije stvorio uslove da državna inspekcija ukloni objekte Bemaksa, za koje je kazao da je glavni eksploatator šljunka…

PODGORICA: Crna Gora, Ekonomija, vijesti, četvrtak, 26: 01- 2023, 00: 04…  IVAN Vuković: Umjesto što cirkusantski napada Glavni grad, DRITAN Abazović, bi trebalo da sprema odbranu jer mu ide krivična prijava… (foto)

“Vlasnik kompanije “Tehnoput” nedavno je priveden nakon što je, prema navodima postupajućeg tužioca, ‘skinuo i povrijedio službeni pečat i znak’, istakao je gradonačenik Podgorice. Zanimljivo je da je prethodno uradio isto to, i to na zahtjev (‘usmenim odobrenjem’) premijera Abazovića”, napisao je Vuković na Tviteru. 

Podsjećamo, premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović danas je najavio da će podnijeti krivičnu prijavu protiv Glavnog grada, jer, kako je rekao, nije stvorio uslove da državna inspekcija ukloni objekte Bemaksa, za koje je kazao da je glavni eksploatator šljunka.

Čitaj još:   IVAN Vuković: Od onda kada je Abazovićeva Vlada planirala prevaru do danas, stvari su se bitno promijenile... (foto)

“Podstrekavanje na krivično djelo (čl. 24 Krivičnog zakonika): ‘Ko drugog sa umišljajem podstrekne da učini krivično djelo, kazniće se kao da ga je sam izvršio.’ Da ne dužim, umjesto što cirkusantski napada Glavni grad, premijer bi trebalo da sprema odbranu jer mu ide krivična prijava”, napisao je Vuković na Tviteru. 

izvor Antena M.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more