IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NE PAMTI SE OVAKVA TRAGEDIJA- OTAC I SIN ZBOG KOJIH JE BOSNA ZAVIJENA U CRNO: Jeziva sudbina, saznao da mu je dijete UBIJENO U KUĆI, odmah mu pozlilo… (foto, video)

Porodicu Kaltak ova užasna sudbina zavila je u crno, a potresla je i sve njihove komšije i poznanike koji u nevjerici kažu da Vejsil vjerovatno nije mogao da podnese bol za ubijenim sinom…

PRIJEDOR: BiH, Crna Hronika, vijesti, utorak, 31: 01- 2023, 00: 24… NE PAMTI SE OVAKVA TRAGEDIJA- OTAC I SIN ZBOG KOJIH JE BOSNA ZAVIJENA U CRNO: Jeziva sudbina, saznao da mu je dijete UBIJENO U KUĆI, odmah mu pozlilo… (foto, video)

Vejsil Kaltak, otac Senada Kaltaka (66) koji je ubijen u prijedorskom naselju Hambarine, preminuo je nakon što je saznao za ubistvo sina.

Porodicu Kaltak ova užasna sudbina zavila je u crno, a potresla je i sve njihove komšije i poznanike koji u nevjerici kažu da Vejsil vjerovatno nije mogao da podnese bol za ubijenim sinom.

Umrlice
FOTO: PRINTSCREEN MOJPRIJEDOR.COM

“Oni su živjeli u istoj kući, sin u prizemlju, a otac na spratu. Otac je bio star, bolestan, nepokretan i gotovo da nije mogao da živi bez tuđe pomoći i nege.

Nakon što je saznao za ubistvo sina njemu je pozlilo i prevezen je u Dom zdravlja. Nažalost ubrzo je umro. Vjerovatno nije mogao da podnese bol za izgubljenim sinom. Tužno, da tužnije ne može biti”, kažu šokirani poznanici porodice.

Čitaj još:   Profesor Srđan polno uznemiravao djevojčice, oglasila se majka jedne od njih, otkrila gnusnu stvar... (foto)
Umrlice
FOTO: PRINTSCREEN MOJPRIJEDOR.COM

Kako su mještani otkrili, Vejsil i Senad živjeli su sami u kući. Brat ubijenog Senada, koji inače živi u inostranstvu, obavješten je o tragediji, te se odmah zaputio u Prijedor.

Dženaza Senadu i Vejsilu biće klanjana danas u podne ispred džamije u Hambarinama.

Podsjetimo, Senad Kaltak ubijen je u subotu u svojoj kući, a zbog sumnje da je počinio zločin uhapšen je Adin Hodžić (23) iz Prijedora. Senadovo tijelo pronađeno je na njivi, stotinjak metara od kuće i sumnja se da ga je ubica tu odvukao pokušavajući da prikrije zločin, piše Una.

Tokom istrage pronađena je okrvavljena odjeća, kao i krvavi tragovi vučenja. Izuzeti su i drugi dokazi, kao i više noževa koji će biti poslati na veštačenje.

Osumnjičeni Hodžić je uhapšen i danas će biti predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Prijedoru na dalje postupanje. Na teret mu se stavlja da je počinio teško ubistvo, a nakon ispitivanja tužilaštvo će donijeti odluku o eventualnom predlogu za pritvor.

Bonus video: Tukovi kod Prijedora: Dvadesetrogodišnji mladić uhapšen, izbo sugrađanina (BN TV 2023) HD

Čitaj još:   PLJEVLJA: Tužilaštvo formiralo predmet protiv DARIJA Vraneša, SDP očekuje da se neće zaustaviti na tome... (foto)

(Kurir.rs/Srpskainfo)

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more