IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TRAGIČAN KRAJ VELIKA NOĆNA DRAMA NA NEBU: Preminuo putnik zbog kog je avion prinudno sletio u Beograd… (foto, video)

Na Aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu prinudno je sletio avion jer je putniku pozlilo, koji je nakon toga preminuo, rekli su iz Hitne pomoći za srbijanske medije…

BEOGRAD: Svijet, Crna Hronika, vijesti, srijeda 01: 02- 2023, 09: 24… TRAGIČAN KRAJ VELIKA NOĆNA DRAMA NA NEBU: Preminuo putnik zbog kog je avion prinudno sletio u Beograd… (foto, video)

TRAGIČAN KRAJ DRAME NA BEOGRADSKOM AERODROMU: Preminuo putnik iz aviona… JEDNA osoba preminula je nakon što joj je pozlilo u avionu, koji je sinoć prinudno sleteo na beogradski aerodrom, rečeno je jutros u službi Hitne pomoći.

Avion na letu iz Kelna za Niš prinudno je sleteo sinoć u 22 .24 na aerodrom “Nikola Tesla” pošto je pozlilo ženi od 68 godina.

Jedna osoba preminula je nakon što joj je pozlilo u avionu, koji je sinoć prinudno sleteo na beogradski aerodrom, rečeno je jutros u službi Hitne pomoći.

Čitaj još:   MAJKA "DJEČAKA UBICE" POKUŠALA DA NAPUSTI SRBIJU: Policija je odmah zaustavila! Evo gdje je pokušala da pređe granicu... (foto, video)

Avion iz Kelna prinudno je sleteo u Beograd u 22.24. Avion je leteo za Niš.

Pomoć lekara ove službe najviše su tražili građani sa povišenom temperaturom i kardiovaskularni pacijenti zbog problema sa gušenjem.

“Već je bila započeta reanimacija. Naša ekipa je došla, učestvovala u reanimaciji, ali je na kraju mogla samo da konstatuje smrt”, rekla je za RTS dr Ivana Stefanović iz Hitne pomoći.

Četiri osobe zaražene korona virusom, Hitna pomoć prevezla je do bolnice u Batajnici i obavljen je jedan interklinički transport. Hitna pomoć u noćnoj smeni intervenisala je 98 puta od toga 12 puta na javnom mijestu.

Uskoro se očekuje više informacija…

BONUS VIDEO: DRAMA NA NEBU IZNAD BEOGRADA! Avion prinudno sleteo jer je…

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more