IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VESNA Bratić- Bivša ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta: Ne plašim se ni sudova ni tužilaca, na istom smo zadatku… (foto)

Zaštitnik imovinsko- pravnih interesa podnio je danas tužbu Osnovnom sudu u Podgorici protiv bivše ministarke prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesne Bratić, saopšteno je Portalu RTCG iz Osnovnog suda…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda 01: 02- 2023, 179: 24… VESNA Bratić- Bivša ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta: Ne plašim se ni sudova ni tužilaca, na istom smo zadatku… (foto)

Bivša ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesne Bratić prokomentarisala je za Portal RTCG tužbu predatu od zaštitnika imovinsko-pravnih interesa Osnovnom sudu u Podgorici, ističući da je radila sve po zakonu i da se ne plaši ni sudova ni tužilaca.

“Nemam ništa protiv postupaka i ne plašim se se sudova ni tužilaca, radi se o ljudima koji samo rade svoj posao. Nemam straha od njihovog posla jer sam radila sve po zakonu. Mi smo, u stvari, na istom zadatku, a to je da utvrdimo krivca i tako će i biti”, kazala je Bratić za Portal RTCG.

Smatra da bi bio minimum moralne i stručne odgovornosti bio zaštitnica imovinsko-pravnih interesa odgovori kako je izgubljeno sedam miliona eura državnog novca u vrijeme njenoga mandata i ko će to da nadoknadi.

Čitaj još:   Ljajić : SAMO U BOLNICI U PAZARU DO 2. JULA UMRLO 46 LJUDI- a koliko je kući ili drugoj bolnici...???

“Iako, naravno, može da ne izgleda prijatno nekome ko se nije navikao na hajku, naravno, političku, kakva se vodi protiv mene evo već nekoliko godina, I ne jenjava, meni je, upravo zbog svega toga, drago što su postupci pokrenuti jer će se napokon utvrditi da je jedina, isključiva, namjerna i svjesna krivica upravo Zaštitnice što su ti postupci izgubljen”, zaključila je Bratić.

Zaštitnik imovinsko-pravnih interesa podnio je danas tužbu Osnovnom sudu u Podgorici protiv bivše ministarke prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesne Bratić, saopšteno je Portalu RTCG iz Osnovnog suda.

“Obavještavam vas da je u Osnovni sud u Podgorici dana 01.02.2023. godine pristigla tužba tužioca Zaštitnika imovinsko pravnih interesa Crne Gore protiv tužene V.B, te da je isti u radu”, navodi se u odgovoru na pitanje povodom tužbe predate protiv bivše ministarke.

izvor M portal.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more