IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NAGLI PAD TEMPERAURE I OLUJNI UDARI VJETRA: Vrijeme koje nas očekuje u narednih nekoliko dana… (foto)

Vjetar umjeren do pojačan sjevernog i sjeverozapadnog smjera, a pojačana na momente i olujna bura na jugu BALKANA. Jutarnja temperatura od- 2 do 4, a najvša dnevna od 3 do 13 stepeni C…

ISTANBUL: Regija, Zanimljivosti, vijesti, subota, 04: 02-2023, 09: 24… NAGLI PAD TEMPERAURE I OLUJNI UDARI VJETRA: Vrijeme koje nas očekuje u narednih nekoliko dana… (foto)

Jutros je u Bosni bilo pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini pretežno sunčano. Na Bjelašnici je jutros najhladnije sa temperaturom od minus deset stepeni Celzijusa.

subota, 04.02.2023. godine
Biometeorološka prognoza je relativno nepovoljna, naročito u unutrašnjosti zemlje. Pod uticajem sjevernog strujanja i većeg sadržaja vlage u zraku, osjet hladnoće također će se pojačati, pa bi i tegobe kod hroničnih bolesnika i meteoropata mogle biti izraženije. Preporučljivo je povesti računa o prikladnom odijevanju i umanjiti aktivnosti. Opšta slika će se, uz dodatno zahlađenje, pogoršavati sa noćnim satima. U Hercegovini sunčanije, pri tome prohladno, stoga je poželjno biti oprezniji prilikom boravka na otvorenom.

Čitaj još:   ČOLA SE NA POČETKU KARIJERE PREDSTAVLJAO DRUGIM IMENOM: Evo koje je bilo u pitanju... (foto + video)

U nedjelju u većem dijelu zemlje pretežno oblačno vrijeme. Na jugu Hercegovini uglavnom sunčano. Slaba kiša ili snijeg su mogući ponegdje na istoku i jugoistoku Bosne. Vjetar umjeren do pojačan sjevernog smjera. Jutarnja temperatura od- 6 do 1, a najviša dnevna od- 4 do 8 stepeni C.

U ponedjeljak u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini uglavnom sunčano. U centralnim i istočnim područjima Bosne je moguće povremeno provijavanje slabog snijega. Jutarnja temperatura od- 7 do- 1, a najviša dnevna od- 3 do 3, na jugu zemlje do 6 stepeni C.

U utorak malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura od-11 do- 5, a najviša dnevna od- 4 do 2, na jugu zemlje do 6 stepeni C…

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more