IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TEŠKA SAOBRAČAJNA NESREĆA: Kombi sletio s magistrale, ima mrtvih i više ozlijeđenih… (foto)

U toku je uviđaj kojim će se utvrditi okolnosti ove sabraćajne nesreće…

OSIJEK: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, subota, 04: 02-2023, 09: 24… TEŠKA SAOBRAČAJNA NESREĆA: Kombi sletio s magistrale, ima mrtvih i više ozlijeđenih… (foto)

Jedna osoba je poginula, a još je pet ozlijeđeno, u prometnoj nesreći koja se u petak kasno navečer dogodila kod Donjeg Miholjca, doznaje se u osječko-baranjskoj Policijskoj upravi (PU).

Prema prvim informacijama prometna nesreća dogodila se u petak oko 22, 55 sati na državnoj cesti D-34, između mjesta Sv. Đurađ i Podgajci Podravski, kod Donjeg Miholjca.

Iz dosad neutvrđenih razloga, u slijetanju kombi vozila s kolnika poginuo je 59- godišnji muškarac, a ozlijeđeno je još pet osoba koje su, radi pružanja liječničke pomoći, prevezene u osječki Klinički bolnički centar (KBC).

Čitaj još:   ZAGREB- VELIKA DRAMA U CENTRU GRADA: Nasred ulice zapalio se plin, vatreni stub visok 10 metara, više povrijeđenih… (foto)

Iz dosad neutvrđenih razloga, u slijetanju kombi vozila s kolnika poginuo je muškarac, a ozlijeđeno je još pet osoba koje su, radi pružanja liječničke pomoći, prevezene u osječki Klinički bolnički centar (KBC).

izvor agencije HINA.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

HAOS Hrvatski branitelji zabranili Bajagi da održi koncert…

Na ovogodišnjim "Danima piva" u Karlovcu trebalo je da nastupi Read more